Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chci se zeptat kam byste mi doporučili v Rakousku v alpách jet na horskou tůru, něco podobného jako Vysoké Tatry, nějaké konkrétní hory kolem 2000-3000 m.n.m. kde nepotřebuji nějaké speciální vybavení kam vyjdu po svých a nejlépe jednodenní tzn. brzy ráno vyjít a do večera být zpátky dole.Náročnost klidně může být vyšší.Chtěli bychom nějaké místo s pěknými panoramaty. Vysoké Tatry už máme prochozené tak bysme chtěli zavítat do Rakouska. Díky za případné tipy
0x
Chtěl jsem na tu otázku odpovědět už v sobotu ale nedostal jsem se k ní takže snad zítra.
Neni povinnost nikoho reagovat tentýž den či dříve.
Já třeba v R byl jen na dvou větších výletech, víc mám zážitků ze Slovinska, ale i tak bych neodpovídal, protože si nebudu dělat zbytečnou práci a vypisovat to, co si každý podle svých preferencí nakliká během vteřiny. Taky bych se pak mohl dočíst že pěkný, ale taťka nechce tam a mamka nemůže tohle a že oba radši něco jiného.
Nehledě na to, že už samotná příprava a těšení je součást výletu, o kterou se tazatel zbytečně ochuzuje.
Jo pak se jde samozřejmě po turistických cestách, a je tam takovej výhled, kterej ve společnosti vypadá o dost líp než na fotce, ale ostatní znají hezčí místa

Nezlobte se, omlouvám se Vám za svá slova.
Přidám tip na výlet, jižně od Salzburgu je městečko Werfen s hradem, přes léto tam po prohlídce můžete shlédnout sokolnickou show. Poté se můžete vypravit na prohlídku největší ledové jeskyně na světě. Je ukryta v pohoří na druhé straně řeky, dosažitelná lanovkou či autobusem a poté různou délkou pěší túry.
Jeskyni si můžete prohlédnout na YouTube po zadání "Eisriesenwelt"
Jinak je v okolí plno vodopádů, soutěsek a dalších krás,vše sem napsat nelze ale stačí zkusit zadat ve vyhledavaci jeden pojem a vyjedou desítky dalších v okolí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.