Zdravím dříve jsem jezdil na bruslích nevím jak to funguje teď za těch 8 let je to asi jinde sháním co nejrychlejší brusle ale s brzdou nebo jaká je nejrychlejší pěší doprava? Potřebuju se dostávat asi 1km do druhé prace a mám malou prodlevu kdy jdu pěšky delší trasu po závodě kde vím že se nesmí kola , auta , motorky nebudu tu řešit proč ale jak zvládat to budu..brusle a skate vím že muzu ještě vím že jsou skákací boty rychlejsi ale to už je extrém ještě mě napadá koloběžka s motorem ale nevím zda mohu napadá vás něco? A brusle velikost 49. Děkuju moc předem..
Žádný bezpečák to nemůže považovat za riziko. Když upadnete v prostoru pracovitště na bruslích nebo koloběžce, neuzná vám to jako pracovní úraz, se všemi důsledky, navíc vám to může zakázat a budete opět na začátku uvažování. Zrychlený přesun pěšky je rychlý. bezpečný. Kilometr běžnou turistickou rychlostí 4 km/hod trvá patnáct minut, při mírném poklusu 6 km/hod to máte deset minut.
V některých rozlehlých areálech se ve vnitřních prostorách prý používají koloběžky, ale to u vás asi není.?
asd1
4 kmh je pomalá chůze, 6 kmh svižná chůze. Poklus je 8-10 kmh, rychlý běh klidně 20
Nejrychlejší určitě obyčejný běh. Ne samotná rychlost, ale celkově - než obuješ/ zuješ brusle tak běžec dávno doběhl... Takže asi zbývá skate...
Mmch. čemu pomůže, když místo 5 minut (pohodlný běh kdy se ani nezpotíš) to budou 3 minuty?
re4zon
Brusle obuju a zuju celkem do minuty a po rovine se na nich da jet 40+kmh, takze bezec asi tezko bude rychlejsi. To jen pro presnost. Ale na 1 km bych je tedy nekupoval.
No jde o to že se musím dostat podstatné dál už jsem to vymyslel 1. Cesta je že se musím dostat k areálu firmy což mám asi 5km a pak od brány na halu v závodě což je asi 1-1,5km autem a mám na to 9minut autem to nedám skrz provoz a semafory hlavně v odpoledních hodinách takže jediné pokračovat na kole které bych složil do kufru auta ale to mě bude zdržovat to samý nandavání sundávání bruslí to se dá ale natrénovat a rychlost není závratná beh urcite nenabeham toho za den až až a je tam i únavný kopec dob hlavně bych spoceny takže v úvahu připadá kombinace k areálu autem a za bránou brusle a nebo na celkovou dopravu nejpohodlnější a nejrychlejší longboard elektrický skate board který dosahuje 40-50km u jezdí tu i cyklisté po chodníku je to tam vyznačeny takže si cestu můžu všelijak krátit u areálu seskocim přijdu a pak krásná rovinka taky na něm žádný nazouvani vzouvani krácení cesty velká rychlost minimální námaha jen ta cena 12-15tisic je dost a další věc zabezpečení skříňky v praci.. ale zatím nejpřijatelnější řešení..
Mě se ta investice vrátí ať už za brusle nebo ten skate našel jsem si práci mých snů ale jelikož dělám 3smenny provoz kde musím být přesně a v další práci mě pustí jen o pár minut dřív zbývá mi na celou trasu 9minut a provoz jako v Praze plus 1kopc jinak by to byla pohoda a pak omezenost za bránou kdyby nebyla bral bych motokolo nebo cokoliv se dá ale budu to kombinovat s autem jelikož do daného města jezdím autem a ten skate či brusle mohou i za bránu a vejdou se jak do skříňky tak kufru auta.. akorát ten kopec no docela Průša a s bruslema nevím kdyby tam nebyl tak jasný brusle i rád bruslím ale ten skate dává v klidu rychlost sprintu i do kopců až 20-30°
Volila bych malou skládací koloběžku. Brusle než člověk obuje a zuje, někam dá boty, nebo je čapne do rukou, k tomu musí být dobrý povrch, nejlépe hodně hladký asfalt a sucho, při dešti brusle jednak hodně kloužou, jednak se ničí ložiska. A nebo si natrénovat běh, to bude úplně nejlepší a stejně rychlé. Na cyklostezce jsem jako doma a občas mám ty běžce problém na bruslích předjet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.