Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejrychlejši pěší prostředek jaké brusle?

Od: ludas* odpovědí: 7 změna:
Zdravím dříve jsem jezdil na bruslích nevím jak to funguje teď za těch 8 let je to asi jinde sháním co nejrychlejší brusle ale s brzdou nebo jaká je nejrychlejší pěší doprava? Potřebuju se dostávat asi 1km do druhé prace a mám malou prodlevu kdy jdu pěšky delší trasu po závodě kde vím že se nesmí kola , auta , motorky nebudu tu řešit proč ale jak zvládat to budu..brusle a skate vím že muzu ještě vím že jsou skákací boty rychlejsi ale to už je extrém ještě mě napadá koloběžka s motorem ale nevím zda mohu napadá vás něco? A brusle velikost 49. Děkuju moc předem..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

host
hodnocení

0x

Pohodlná obuv, ruce na prsa a klus.

Žádný bezpečák to nemůže považovat za riziko. Když upadnete v prostoru pracovitště na bruslích nebo koloběžce, neuzná vám to jako pracovní úraz, se všemi důsledky, navíc vám to může zakázat a budete opět na začátku uvažování. Zrychlený přesun pěšky je rychlý. bezpečný. Kilometr běžnou turistickou rychlostí 4 km/hod trvá patnáct minut, při mírném poklusu 6 km/hod to máte deset minut.

V některých rozlehlých areálech se ve vnitřních prostorách prý používají koloběžky, ale to u vás asi není.?

asd1

4 kmh je pomalá chůze, 6 kmh svižná chůze. Poklus je 8-10 kmh, rychlý běh klidně 20

asd1
hodnocení

0x

Koloběžka = kolo, takže tu to vylučuje.

Nejrychlejší určitě obyčejný běh. Ne samotná rychlost, ale celkově - než obuješ/ zuješ brusle tak běžec dávno doběhl... Takže asi zbývá skate...

Mmch. čemu pomůže, když místo 5 minut (pohodlný běh kdy se ani nezpotíš) to budou 3 minuty?

re4zon
Brusle obuju a zuju celkem do minuty a po rovine se na nich da jet 40+kmh, takze bezec asi tezko bude rychlejsi. To jen pro presnost. Ale na 1 km bych je tedy nekupoval.

ludas*
hodnocení

No jde o to že se musím dostat podstatné dál už jsem to vymyslel 1. Cesta je že se musím dostat k areálu firmy což mám asi 5km a pak od brány na halu v závodě což je asi 1-1,5km autem a mám na to 9minut autem to nedám skrz provoz a semafory hlavně v odpoledních hodinách takže jediné pokračovat na kole které bych složil do kufru auta ale to mě bude zdržovat to samý nandavání sundávání bruslí to se dá ale natrénovat a rychlost není závratná beh urcite nenabeham toho za den až až a je tam i únavný kopec dob hlavně bych spoceny takže v úvahu připadá kombinace k areálu autem a za bránou brusle a nebo na celkovou dopravu nejpohodlnější a nejrychlejší longboard elektrický skate board který dosahuje 40-50km u jezdí tu i cyklisté po chodníku je to tam vyznačeny takže si cestu můžu všelijak krátit u areálu seskocim přijdu a pak krásná rovinka taky na něm žádný nazouvani vzouvani krácení cesty velká rychlost minimální námaha jen ta cena 12-15tisic je dost a další věc zabezpečení skříňky v praci.. ale zatím nejpřijatelnější řešení..

ludas*
hodnocení

Mě se ta investice vrátí ať už za brusle nebo ten skate našel jsem si práci mých snů ale jelikož dělám 3smenny provoz kde musím být přesně a v další práci mě pustí jen o pár minut dřív zbývá mi na celou trasu 9minut a provoz jako v Praze plus 1kopc jinak by to byla pohoda a pak omezenost za bránou kdyby nebyla bral bych motokolo nebo cokoliv se dá ale budu to kombinovat s autem jelikož do daného města jezdím autem a ten skate či brusle mohou i za bránu a vejdou se jak do skříňky tak kufru auta.. akorát ten kopec no docela Průša a s bruslema nevím kdyby tam nebyl tak jasný brusle i rád bruslím ale ten skate dává v klidu rychlost sprintu i do kopců až 20-30°

pb®
hodnocení

0x

Volila bych malou skládací koloběžku. Brusle než člověk obuje a zuje, někam dá boty, nebo je čapne do rukou, k tomu musí být dobrý povrch, nejlépe hodně hladký asfalt a sucho, při dešti brusle jednak hodně kloužou, jednak se ničí ložiska. A nebo si natrénovat běh, to bude úplně nejlepší a stejně rychlé. Na cyklostezce jsem jako doma a občas mám ty běžce problém na bruslích předjet.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]