Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Turistika - Kopec a kde ho najít

Od: pepan* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

před nedávnem jsem se dal na turistiku a chodím po různých kopcích a výletech po okolí. Protože jsem neměl ze začátku moc napády kam atd.. vyfotil jsem si na Klíči ceduli s místy co jsou vidět a kde se nachází. Na ceduli byl i kopec se zajímavým názvem Na Štětce výsoký 850m a ve vzálenosti 31Km nejspíš vzdušnou čarou od Klíče. Hned vedle je pak Ještěď. Když jsem tento název zadal do vyhledávače nic kromě štětců na malování a líčení mi to nenašlo. Projel mapy kolem Liberce a Ještědu, ale taky jsem nic bohužel nenašel.

Nevíte někdo o jaké místo se jedná?... Budu rád za každou radu.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Na Štětce (850 m, nejvyšší vrchol Hlubockého hřbetu)

horskyspolek.cz/... - strana 8

hodnocení

4x

Podle popisu "jedubabicky"to vypadá na tento vchol s výškou 850 m.n.m.

mapy.cz/...

Matoucí je fakt, že vrchol na této mapě (ani jiné co mám k dispozici) není pojmenován.

hodnocení

2x

Trochu mimo... Pokud chceš chodit a jezdit na výlety a nevíš jak najít cíle, dej se na Geocaching. Hned budeš mít spoustu cílů!

hodnocení

2x

Jo jo, Jedubabička to trefila přesně *zdravi*. Doplním souřadnice - 500 42.918 N / 150 00.717 E

Turistika - Kopec a kde ho najít

Padouchov... Na Štětce... Nad Hlubokou... Na Bubnu... budí to ve mně zajímavé asociace *haha*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]