Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde bych sehnal náhradní podpatky na lyžáky S

Od: joska54 odpovědí: 6 změna:
Prosím o informaci kde bych sehnal náhradní podpatky na lyžáky Salamon. Předem děkuji za odpověď. Josef

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
No..a oficiálního dovozce značky Salomon pro ČR jste se ptal? Lyžařské servisy jste zkoušel?
P.S.: a pro ostatní..Ano, "podpatky" vpředu i vzadu se na lyžařských botách zpravidla dají vyměnit.
joska54
hodnocení

Díky za odpověď a vysvětlení pro chytráky co odpovídali před vámi.

liska5
hodnocení

0x

Chápu dobře, že Vám jde o vázání? Tedy o to, co se montuje na běžku pod botu. Je to se dvěma drážkami? Prolink? Já bych se ptala tam, kde dělají servis, montáž vázání. Jestli Vám prasklo nebo ulítlo, tak asi shánět nový komplet podle boty. Nebo z nějakých odepsaných právě u těch servismanů..

liska5

Josko54, z čeho v mé odpovědi usuzujete, že jsem "chytrák"?

lyze
hodnocení

0x

Vy máte lyžáky s podpadkama? Podpatky mám pouze na lodičkách na ples. Nechcete upřesnit dotaz?

jens

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]