Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Včera jsem někde píchl zadní duši a dnes jsem zjistil že mi všechny záplaty vyschli.
Jelikož si dnes chci někam znovu vyjet a obchody jsou u nás zavřené tak jsem jednu tu záplatu očistil od starého zaschlého lepidla a trochu jí obrousil. Normálně jsem pak na duši i na záplatu napatlal trochu chemoprénu a nechal odvědtrat a pak jsem to přimáčkl a zatížil. Samozřejmně jsem při lepení měl duši nataženou přes ruku tak jak mi kdysi někdo radil aby se to slepilo v natáhlé poloze tak jak to bude až se nafoukne.
Co myslíte bude to držet?
Prosím, napiš nám sem ještě nějakou další pohádku.
Čistit záplatu od starého lepidla a pak ji lepit chemoprenem, to je úžasný výkon.
Cyklista, který jezdí častěji na kole na výlety sebou vozí pumpu a aspoň jednu rezervní duši.
Jestli to bude držet zjistíš, až to nafoukneš.
Takže si tu pumpu raději vem ať můžeš cestou dofouknout.
A to jsi měl samolepící záplaty? Ale taky znám tu "radost", když otevřeš nenačatou ještě nepropíchlou tubu s lepidlem a ejhle, je vyschlá . A jen otázka - co je s tím napínáním duše při lepení? To jsem ještě fakt neslyšel ani neviděl a hlava mi to nebere ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.