Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost helmy na jak staré dítě?

Od: tazatelka odpovědí: 8 změna:
Jak se měří velikost helmy . Věk délka 26cm . Na jak staré dítě? Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Podle obvodu hlavy

tazatelka
hodnocení

Mám helmu kterou potřebují prodat

helma
hodnocení

1x

Helma se nekupuje dle věku, ale podle obvodu hlavy. Máš 4 letý klučina má větší hlavu (i helmu) jako jeho 7 letá sestra.

tazatelka
hodnocení

Takže jak mám zjistit když se mě někdo na ptá na jak starý dítě ta helma je. Je malá . Ale takhle ji neprodam.
helma

Vy nevíte v kolika letech helmu vaše dítko nosilo? Nebo jí máte xxx let doma uskladněnou? Po 5ti letech obyčejně plast křehne a i helma se má po 5ti letech měnit z bezpečnostních důvodů. Takže jestli má helma více jak 5 let, tak šup s ní na sběrný dvůr.

tazatelka
hodnocení

Tu helmu nosila ségra ..ja sama na kole moc nejezdím..a ta si to nepamatuje

lidus*
hodnocení

1x

Některé věci nekupuji staré, nevím kolikrát vaše dítě s helmou někam prásklo, to dám pár stovek za novou. Nic neměříme, prostě vyzkoušíme, to není jen o tvelikosti ale také třeba aby netlačila na uši a td.

pb®
hodnocení

0x

Prostě změřte krejčovským metrem vnitřní obvod helmy. Nejdřív když je úplně utažená, pak úplně povolená. Štelovátko tam zcela jistě je. Určovat velikost podle věku je blbost, každé dítě je jinak velké a liší se i obvodem hlavy. Některé dítě má v roce 8kg, některé to má už v 5měsících. Rozdílný je i obvod hlavy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]