Ahoj prosím poradíte mi jestli jsou plastové kotouče kvalitní? Nebo jestli se vyplatí připlatit celkem dost peněz za kovové.. Díky Uvažuju o tomhle hegen.cz/...
Ty kotouče jsou z betonu a všechny dohromady mají 27kg.
Podle mě to jsou vyhozené peníze. Za chvíli tě to přestane bavit, stejně jako ty před tebou.
Pořid si trubku za pár korun, přidělej si ji na zeď a můžeš začít se shybama. Až ti bude váha těla málo, tak si pověs na krk tašku s knížkama na provaze.
Vygugluj si "cviky s váhou vlastního těla". Činky o váze 60kg nosíš pořád s sebou.
azuraxxv
Nekupuji to proto že chci začít, už cvičím nějakou dobu a baví mě to.. činky co mám teď mi už nestačí jsou pro mě lehké... S vlastní váhou taky cvičím a hrazdu mám taky a shyby dělám ... Prosím odpovězte na otázku :D
Asi ti nebudu přímo odpovídat na otázku, ale osobně bych si na domácí cvičení koupil velkou činku a odhazovací kotouče - pro podlahu je to ideálnější než například ty kovové. Případně ještě dokoupit podložku z gumové pryže. Navíc jestli už máš nějaké jednoručky a k tomu ještě hrazdu tak je to takhle ideální kombinace. thornfit.cz/... stronggear.eu/... Z dotazu si domýšlím, že z nějakého důvodu je pro tebe výhodnější cvičit doma (úspora času...), každopádně když už mít domácí posilku, volil bych ji tak, aby byla co nejefektivnější. A komplexní cviky (které se dělají nejlépe právě s velkou činkou) jsou ze všech cviků nejefektivnější pro růst svalstva. Navíc už jen díky komplexnosti zapojení celého těla jsou tyto cviky daleko účinnější, než nějaké bicepsove zdvihy atp. Sice je to možná trochu dražší než co by sis představoval, ale zas to ber tak, že do toho investuješ nějaký čas a z dlouhodobého hlediska je lepší si připlatit za efektivitu než šetřit na penězích a výsledek mít minimální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.