Dobrý den Jak se zlepšit v běhu A uběhnout 3 km za 12 min Po roce pracovní vytížení jsem neměl čas na nic na přípravu do armády Tak jsem dneska jenom ubehnul jenom 2600 metrů místo 3000metru za 12 min Kdysi jsem běhal kilometr za minutu a 30s Říkám že je to po roce a půl kdy už mám čas a do armády nastupuji už v květnu Jak se zlepšit ještě mnohem lépe diky5
Kilometr za rovné 3 jsem běhal v 17 i ve 40 letech, dnes v 77 už potřebuji 5 minut. A to jsme běhali v obyčejných teniskách, později přišly "botasky", ale i ty měly jen obyčejnou "mechovku", kdepak dnešní výběr kvalitních bot. A Zátopek trénoval v bagančatech. Takže v botách /myslím jakýkoliv trénink/ to není, ale v chuti ! Na běžeckých webech nějaké návody a rady najdeš. TAK AŤ Z TOHO JE ÚSPĚCH A RADOST!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.