Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak těžký boxovací pytel

Od: nutt* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chci si koupit boxovací pytel a cvičit na něm ale mohl by mi někdo kolik by měl tak vážit? Koukal jsem na 10 Kg, 15 Kg, 20 Kg a 30 Kg. Moje váha je 80 Kg. Vím že by bylo nejlepší se jít zeptat někam do fitka něakého trenéra ale napřed zkouším tady. Předem děkuji za odpovědi NutT

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re*
hodnocení

1x

Volil bych pytel o váze 30 Kg.

chlamak*
hodnocení

0x

Sorry ze budu odpovidat otazkama...tvoje otazka neni dost jednoznacna - tohle si musis zodpovedet pred tim, nez zacnes s nejakou tou makiwarou nebo pytlem...

Co na nem chces cvicit?

Karate nebo Box?

Ses zacatecnik nebo jiz mas neco "odbouchano"?

Mas predstavu jaky material a tvrdost budes volit (muze byt maly tezky piskovy pytel s obrovskou tvrdosti, nebo naopak velky s polotvrdy s korkovou naplni...)

nutt*
hodnocení

No odboucháno nemam bohuzel nic sem totalni zacatecnik. Nevim jestli box nebo karate co byste mi doprucil?

chlamak*

ar tady dobr poradil.. hahaha

Nuz co radit? Co je ti blizke. Teoreticky do jednoho pytle oboji. Ale pro zacatecnika na karate nebo taekwondo bych ti spis doporucil polotvrdy vetsi pytel se zesilenym obalem. Pro box spise tvrdsi a zas mensi pytel (do 15kg)

Pro pokrocileho karatistu hooodne tvrdy piskovy a maly pytel s jemnym ale houzevnatym obalem

Pro pokrocileho boxera velky tezky tvrdy pytel s obalem z poradny koze (min 4mm)

ar*

Já bych doporučil použít jakýkoliv z poslanecké sněmovny ovšem ty bývají duté ,ale tvrdost mají obrovskou.

Omlouvám se ,že jsem moc neporadil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]