Nejste přihlášen/a.
při silné artroze obou kolen, do bazénů se bojím, jako onkologická pacientka mám slabou imunitu,kolo nemám
Nezavrhujte bazén zcela. Není nutné tam jen plavat. Mám problém s kyčlem. Proto v poslední době v bazénu prakticky celou dobu trávím "jízdou na kole". Nejsem sama, více lidí v bazénu víc cvičí než plave sem a tam. Jako horší plavec se můžete zachytit hrany bazénu v malé hloubce a šlapat a šlapat. Také chodím na cvičení důchodců. Tam převážně stojíme a procvičujeme všechny klouby. Všimla jsem si, že málo zdatné plavkyně si záměrně vybírají místo ke cvičení v malé hloubce.
Pořiďte si domů rotoped. Rehabilitační pracovnice mi řekla, že jednou, po výměně kyčle za umělý (a Vás to zřejmě s koleny také čeká), je domácí rotoped téměř nutný. A upozornila mě, že v inzertních rubrikách určitě objevím jednoduchý, bez všelijakých měřičů a levný. Přesně to se stalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.