Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plavání po TEP kyčle

Od: martina69 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den,jsem žena, 49 let, 2 roky po TEP kyčle. Chtěla bych začít plavat,ale nevím, zda mohu plavat stylem prsa... Vím,že se to nesmí brzy po operaci,ale nikde jsem nenašla jestli tento plavecký styl je nevhodný už napořád? Děkuji
M. K.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

Mám přes 12 let po TEP kyčle. Zpočátku jsem jela kraula a znak. Asi po roce jsem přidala také prsa. Ale ten střih provádím, jako u závodního plavání. To znamená kolena ne tak od sebe a odraz je vnitřní stranou lýtek. Prostě ne ten široký střih, jako u rekreačního plavání. A taky nedivočím, nic razantního, vše plynule.

lidus*
hodnocení

0x

Mám lékaře co semnou mluví, ptám se, zdělím své problémy a poznatky, někdy si dovolím říct "mimo zápis" a pak to sypu a očekávám radu odbornou. Mluvte se svým lékařem, jistě poradí nejlépe, my tady můžeme jen říct svoji zkušenost ale váš zdravotní stav neznáme. Já tento problém neřeším, mám umělou kyčel, jsem na inv. vozíku a moje nohy jsou mi cizí (mám RS), plavu pouze rukama, nohy neposlechnou i když se snažím. Ale nechala jsem si od svého ortopeda ukázat jak až se mohu ohnout, jak moc si můžu dát nohu přes nohu (jinak se neumím obout).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]