Nejste přihlášen/a.
A je vůbec nutné užívat nějaký protein? Neujíš svoje bílkoviny normální stravou? Maso, vejce, mléko, sýry, tvaroh, apod.?
Přijde mi, že v dnešní době je prostě moderní nějaké ty práškové proteiny, přitom pro tělo je právě nepřirozenější to, co jí a ne něco průmyslově zpracovaného...
Nevím, jestli když jde o zdraví, jestli je dobré se koukat na finance. Není lepší nebýt takový nabušenec, ale jíst bílkoviny přirozeně, než mít svaly jako Rambo, ale cpát do sebe umělé proteiny? Ale jinak se dají sehnat vajíčka v akci, tvarohy taky, mlíko jakbysmet, a i masa, kuřecí, ano jasné, že nemůžeš každý den jíst hovězí a tak, ale myslím, že by to šlo i na budgetu...
Tyhle suplementy jsou daleko zdravější než to, co jí většina lidí. Jinak zkuste pochopit význam právě například protejňáku... nejedná se o žádnou náhražku nebo cheat ve stravě (i když v případě že nestíháte např kvůli práci to dost pomůže), jedná se především o odlehčení trávicí soustavě... jen pro představu... já jsem silový sportovec, denně bych měl přijmout cca 4.500 - 5.000 kalorií což právě díky suplementům zvládnu v šesti jídlech a i tak si připadám že žeru jako dobytek a furt... bez suplementů co jsem si tak v rychlosti počítal bych těch jíděl denně musel spořádat osm až devět (!). Už chápete ten smysl?
Chápu, že tazatel je v podstatě mladý klučina u kterého bude stačit opravdu přidat na klasické stravě a nabere, reaguji především na smysl odpovědi @arizonka ve kterém v podstatě tvrdíte, že suplementy jsou špatné... přitom už jen z logiky věci - i ty sýry, tvarohy a dokonce i některé maso je průmyslově zpracováno.
Mně spíš přijde, že minimálně v dnešní době je trend nadávat všemu, čemu nerozumím aniž bych si o tom něco zjistil.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.