Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nabrúsenie korčúľ?

Od: ann* odpovědí: 9 změna:
Poraďte mi prosím...
Mám nové Brusle (korčule) nikdy som nebola na nich a zajtra idem prví krát ale nemám ich nabrúsené vadí to?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Nenabroušené brusle poznáte rak, že vám nebudou držet stopu, prostě budete plavat do stran.

hodnocení

2x

Nové brusle bývají "přiměřeně" nabroušené. Takže je vyzkoušejte a pokud seznáte, že jsou málo ostré, nechte je nabrousit.

doplněno 10.12.18 18:29:

"Už jsem jich kupovala hodně, děti hrají hokej"

Na hokej jsou úplně jiné nároky, zrovna tak na krasobruslení. Proto jsem psal, že se prodávají "přiměřeně" nabroušené!

Naopak. Všechny brusle, které jsem kdy koupila, nabroušené nebyly. Už jsem jich kupovala hodně, děti hrají hokej. Z toho jsem nabyla dojmu, že brusle se prodávají zásadně nenabroušené. Takže podle mě si tazatelka moc nezabruslí.

hodnocení

0x

Brusle z obchodu nejsou nabroušené, je pouze zbroušená hrana. Pokud umíte bruslit, tak si zabruslíte, jinak táhnou ke straně a budete nejistá.

ta
hodnocení

Neee, moja mama hovorila že netreba mat nabrúsené korčule veď niesi dajaky krasokorčuliar

Tak povedz mame, že tiež jej netreba nabrúsené nože, veď nie je dajaká kuchárka :)

liska5

Ernie, takáto odpoveď sa mi páči!*palec*

taa
hodnocení

0x
Okej, ja si myslím že ty to pôjde Držím ty palce
liska5

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]