Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hadry na českou turistiku

Od: matyas* odpovědí: 7 změna:

Zdravím, blíží se Vánoce a já bych si rád namaloval Ježíškovi o nějaké oblečení na tůry. Celý letošní rok jsem každý pěkný víkend byl někde venku - hrady, zámky, turistické stezky, hory, lesy... akorát jsem to celé obcházel v ležérních teplákách a mikině. Když pršelo, neměl jsem ani pořádnou nepromokavou bundu. Jedinou dobrou věc, do které jsem po prvních pár tůrách (odchozených ve vycházkové obuvi do města, kdy jsem cítil na chodidle každý kamínek) investoval, byly outdoorové boty - ty jsou výborné, nemůžu si stěžovat!

Moje otázka zní? Koupili byste hadry na tyhle tripy do přírody v armyshopu nebo v klasickém sportu? Ty ceny v těch armyshopech výjdou takřka na stejno a je tam jistota, že to bude plnit svůj účel, když je to určeno pro armádu nebo ne?

Díky za vaše názory a rady.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

7x

Naše armada je pořád jen Česká armáda,nečekala bych zázraky(mám manžela v armádě) ty materiály jsou stejné jako ve sportovních obchcodech a praktičnost výrobků je taky stejná (někdy jsou ty sportovní věci vychytanější např.odepínací rukávy,tajné kapsičky,větrací otvory...¨;) Vojáci si spoustu věcí dokupují sami za své,pokud chtějí pohodlí a komfort.

Pokud obrážíte lesy,hrady,zámky...volila bych oděv praktický i estetický.Takže já bych volila sportovní obchod.;)Já osobně mám ráda věci od Axon (nedávno měli akci 1+1 zdarma),ale je spousta jiných,stačí jen prolézt všechny eshopy.

doplněno 01.12.18 18:23:

jezevec-nebuďte vztahovačný,o tom jakou armádu jste myslel,jste se měl zmínit ve své odpovědi,aby tazatel věděl co vyhledávat*jasne*

jezevec*

Jáí taky nemluvím o české armádě, kupuju si výhradně věci Bundeswehru a US Army.

liska5
hodnocení

4x

Já tohle kupuju jedině ve sportu. A hodně pečlivě vybírám z věcí pro vysokohorskou turistiku.. Ale jsem holka. Kalhoty softsheelové Regatta, bundu z téhož, ale měkčího a prodyšnějšího Hannah. Do deště to chce absolutně nepromokavou bundu se zatavenými švy. Ale za chůze se v ní budete potit. To je na přečkání nepohody.

fram
hodnocení

3x

Asi se budu poněkud rouhat, ale oděvy pro volný čas (kromě bot) nakupuji v sekáči. Padnou, jsou pohodlné a nemusí se šetřit. V dobrém sekáči etcimex.cz/... měli dokonce zvlášť oddělené volnočasové hadříky. Ceny desetinové, různé pláťáky či šusťáky či cyklo - ve výběru. Na "značkové"oděvy nevěřím, firmy si sem dovezou co doma neprodaly. Samozřejmě lyžování v Rakousko si vyžadovalo jinou kategorii *palec*.

lucie*

Určitě se nerouháte,není sekáč jako sekáč.Já mám štěstí,že máme ve městě parádní sekáč,kde jsou i outlet věci a často narážím na značky Bench,Mizuno atd.Hlavně výběr bund je obrovský a jejich praktičnost je ideální.Vedle ve městě je norský second hand,kde nakupuju nepromokavé bundy,rukavice,návleky na nohy,na boty,takové ty severské klobouko-čepice do deště a zimy,kukly...Bohužel takové obchůdky nejsou všude,každý nemá to štěstí nakoupit levně,prakticky.

jezevec*
hodnocení

2x

Já si tyhle věci kupuju z 99% v armyshopu. Samozřejmě musíš do takovýho, kterej neprodává kalhoty od větví za šest stovek, ale koupit si originál vojenskou výstroj. Dělám to tak už dlouhá léta...

lidus*
hodnocení

2x

Záleží na vás v čem se cítíte lépe. Armyshop jsou pro mě maskáče, prostě druh oblečení určený k účelu např. střelba. Oblečení pro motorkářemá také určeno k čemu je. Dcera hodně chodně chodí nakupuje ve Sportisimu, velkou většinu oblečení zn. Hanah. Pokud chcete ušetřit tak Lídl mívá dost dobré akce na sportovní oblečení Crivit, kalhoty, nepromokavé bundy a td.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]