Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vymena plaste u invalidniho voziku

Od: petrosek odpovědí: 6 změna:

Zdravim,

koupil jsem na invalidni vozik nove plaste + duse, ale trochu tapu, jestli jsem koupil dobre. Rozmerove by melo oboji sedet, ale puvodne byly na voziku jakesi "plne" plaste "naplnene" jakousi hmotou, viz obrazek. Pujde na vozik dat normalni plast s dusi a co mam delat s temi "provazky" a zbytky stareho plaste? Provazky i zbytky odstranit? Nebo provazky nechat? Omlouvam se za mozna hloupy dotaz, ale netusim, co s tim:)

Vymena plaste u invalidniho voziku
Vymena plaste u invalidniho voziku #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

1x

Hezký den. Tyto plné pláště jsou sice dražším méně pohodlné, trochu tvrdá jízda a víc to drncá ale podstatně lepší na údržbu, nepíchnete a nemusíte měnit duši tak často, nevím jak na vašem vozíku ale můj ( DMA) konstruoval nějaký chytrák a dostat se k ventilku a přes jakousi pojistku nafoukat u malých koleček je pro zdravého téměř nemožné. Velká mám s docela hrubým dezénem. Jestli ale nasadíte na obruče vozíku pouze tyto nebo půjdou nafukovačky není vždy jisté, nejlépe značka vozíku a ptát se přímo na typ, já mám kola dvoje komplet s obručema, ven celá, doma pláště, celé kolo zvládnu měnit sama. Bez vozíku ani ránu a tak na cenu nekoukám.

asd1
hodnocení

0x

Pokud rozměr sedí tak to pasovat bude. Provázek nechat, příp. správně tam patří páska (aby se duše nepíchla o nyple). Seženeš v cykloobchodě. Páska má být široká jako ty zbytky pláště.. Bude třeba pravidelně dofukovat, stejně jako každé nafukovací kolo... Při montáži pozor na proštípnutí duše (montuje se lehce nafouklá)

petrosek
hodnocení

Dekuji, asi to necham vymenit pro jistotu v servise, nebylo by tedy lepsi dat pryc zbytky stareho plaste i provazky a nechat tam dat tu pasku? Predpokladam, ze to bude otazka "par korun".

asd1

Pár korun relativně... Tady je vidět jak má páska v ráfku vypadat (nesmí být moc široká a zasahovat pod patku pláště, tj. šířka jen jako ten hluboký žlábek kde je provázek):

katmar.cz/...

mnd®
hodnocení

0x

arny děkuji - *palec* *slunce*

Dnes jsem byl v prodejně na Minské v Brně pro sedačku do vany a přezutí na nové pneu stojí do pět set a trvá to dva dny.Lepší jak se s tím ,,drbat ,, doma.Nemáme ale nafukovecí ale plné - takže nemůžeme píchnout.Ve předu jsem až Zlínš koupit nový -širší a stejně jsem je musel upravit.

lidus*

Super, ať vozík dobře slouží. L

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]