Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr posilovací lavice

Od: arny® odpovědí: 5 změna:

Ahoj všem, plánuji koupit posilovací lavici na cvičení břišních svalů. V nabídce prodejců jsou buď rovné nebo prohnuté lavice. Kterou myslíte, že raději zvolit, popř. proč? Já se stále nemohu rozhodnout. Předem moc děkuji za odpovědi.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj.

Zbytečně vyhozené peníze.
Posiluj vlastní vahou vleže na podložce.Já tak posiluji řadu let = cvičení jogy, tcha-tchi a pilátesu.
Nic lepšího na aktivaci tzv.hlubokých svalů neexistuje.
Můj názor a osvědčený recept,nikomu ho nevnucuji ;)

hodnocení

U té lavice vidím výhodu v tom, že si mám kde "zaháknout" nohy.

hodnocení

0x

Lavice jsou dobré až při pravidelném cvičení. Když někdo koupí, že jako časem bude cvičit a doposud necvičil, bude to jen část nábytku na odkládání nebo chytání prachu.

Synovi jsem objednal "L 8301 LAVICE S LANKY HMS" - při lehu na zádech může prohnout ruce hlouběji pod sebe. Je to demontovatelné, skladné, má i možnosti nastavení poloh nebo třeba gumy pro cvičení... Tolik teorie.

Jenom to nemůžu zrecenzovat, protože prodejce to balil týden do balíku a poslal přes GLS. Dopravce má řidiče, který potvrdí termín dodání, ale pak přijede jindy (jedinou jednu hodinu, co nejsem doma), odmítá počkat nechce se vrátit za 20 minut z jiné vesnice 4 minuty vedle a do telefonu řekne "no kdyby se mi chtělo, tak se otočím, ale asi se mi chtít nebude".

Takže když počkáte pár týdnů, než to dopravce trefí ... můžu podat i osobní zkušenost *smich*

doplněno 15.11.18 17:58:

tu "lomenou" jsem právě kupoval pro možnosti nastavení - dá se položit a je rovná...

Jenomže je taky limitovaná vahou cvičícího... ta moje do 100kg. Jistě to bude spíš pro toho mého syna s 45kg.

hodnocení

S tím cvičením to myslím vážně ,;) není to jen plán do budoucna. Jsem vlastně už rozhodnutý, že lavici koupím, jen se nemohu rozhodnout mezi prohnutou a rovnou.

kubaa
hodnocení

0x

ŽÁDNOU... stáhni si v mobilu tuhle aplikaci.
Podle jména to zní důvěrně asi jako přesnost vzduchovky na poutích, ale za sebe ji fakt doporučuju... procvičíš tamkomplet celé břicho a neuvěřitelně zlepšíš střed těla. Já jedu tu nejtěžší úroveň... klidně to střídej. Výhodu to má i v tom že nemusíš pak nic vymýšlet.

Jestli si stavíš domácí posilku, radši to investu třeba do dřepovacího stojanu s nastavitelnou výškou spolu s velkou činkou a kotouči. Procvičíš tím celé tělo...

Dřep, čelní dřep, mrtvola, rumunský mrtvý tah, floorpress, military press, přítah velké činky, bicepsové zdvihy, good mornings a nespočet dalších

doplněno 16.11.18 12:52:

Jinak ještě líp investované peníze jsou do permanentky do posilovny a do trenéra... usnadníš si tím spoustu času (=peněz) a chyb.

A opravdu to zkus zvážit... cvičení rozumím řekl bych dost dobře... ne že bych se vytahoval, ale jen ať vidíš že to je rada člověka z oboru (cca 20m chůze po rukách, 11 Muscle Ups, 145kg bench, 215kg dřep, 250kg deadlift)...

Technika je prostě základ a raději dám 5000 do trenéra než se rok vysilovat zbytečně při něčem, čemu nerozumím.

Držím palce

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]