Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spinning

Od: sepi® odpovědí: 27 změna:
Ahoj všem .) :)potřebuji nějaké srovnání .))na spinningových kolech je displej,kde se měří rychlost a délka atd. a taky kalorie - kolik se dá dosáhnou za 10 minut kalorií a délky?já udělám za 10 minut 161 kalorií a ujedu 4.3 km...tak nevím - je to dobré?*bzum*pappa sépi :)

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kybic
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jo, je to dobrý - dá se však dosáhnout lepších výsledků, zvýšíš-li rychlost na aspoň 30 km...

horra*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tohle bych raději neřešil. Kdejaká tatranka nebo oplatka má 500 kalorií. Z toho vyplívá, že člověk kterej to začne přepočítávat, se z toho časem nejspíš zblázní, protože zjistí, že by musel šlapat celej den a pak si může vzít dva buráky, pokud nechce přibrat.

doplnit odpověď
hodnocení

:)klidně si tatranku dám .) já jen potřebovala nějaké srovnání .))papa sépi
horra*
Koukám, že jsi ranní ptáče. No jo mě to došlo až pozdě, že ti nejde o hubnutí ale o zhodnocení tvého výkonu. Já teda šlapu téměř denně neco kolem třiceti kilometrů, ale to je cestou do práce a zpět. Takže o výpočtu výkonu na spinningu vím ...nic. :(
hodnocení

:):)to pracovní proces mě nutí být ranní ptáče .))hahhaha)
sam*
Nechápu v čem spočívá tvůj humor týkající se ranního vstávání. Ledaže by to byl černý humor. V mém případě tedy určitě. Vstávám totiž děsně nerad. :(
hodnocení

ale no taak .):)vstávání je děsný i pro mě *bzum* .) ale proč to brát tak tragicky *tuc*:)

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Sépi ste dobrá, jezdím tak trochu na kole, ale takový rychlostní průměr sem vživotě nedosáh (25,8 km/h), je fakt že na spinningovým nejezdím a kalorie se nepočítám. Průměr mám tak mezi 16 - 18 kmh. Dost to asi flákám, ale jezdím pro radost:).

Přeji hodně šťastných vypocených kalorií *tuc*

sam*
Nic ve zlém, ale průměr 18 Km za hodinu? To je rychlost, kterou jede bába s klestím z lesa. :)
mil®
Tak sem asi bába, ale u nás je dost kopců a po silnici nejezdím.*tuc*
hodnocení

nejsi bába .) a díky za pochvalu )):) potěšilo mě to .) dneska jsem za 10 minut udělala 162 )to vypadá slibně .)bych to mohla časem dotáhnout na 170 kalorií)ale - po 10 minutách mám fakt dost :):):) hahhaha) papa sépi
hodnocení

a kolik ujedeš ty same?.) no hoď to do placu .) oceníme tě :):):)sépi

Sépi, sice na kole nejezdím, protože mně neunese *smich*, ale vrtá mi hlavou, proč počítáš jen deset minut, proč nejedeš třeba hodinu, nebo dýl ... to by bylo kalorií víc ...

Chápu, že se běhá šedesátka, ale jízdu na deset minut jsem ještě nezaznamenal. *frajer*

hodnocení

:)proč jen 10 minut?.))bo to mám pouze jako zahřátí těla před posilovnou ))*smich*a to si myslím, že 10 minut bohatě stačí .)):):) pappa sépi
Já ujedu i tobě :)
hodnocení

tak se ukaž*smich* .)samo že myslím na kole .))*smich*ale jak tě znááám ...neujedeš*smich*))ale můžu ti slíbit,že ti pomůžu postavit se zase na nohy .))*smich**smich*hahahha))papap sépi ))
uvidíme kolik máš síly *smich*
sam*
A sakra. Dostal jsem se na tenký led konfrontace. Takže popořádku. Ta bába s klestím byl pokus o humor. Pokud to tak nebylo pochopeno tak se omlouvám. Za další, nevěděl jsem, že Mil má na mysli jízdu v terénu, tam je to o něčem jiném než na silnici a jízdu terénem nemůžu objektivně hodnotit. Na závěr to hlavní, moje výkony. Do práce to mám 15,4 Km. Ráno když spěchám k píchačkam a mám tedy motivaci, tak to stíhám za 35 minut. Přiznávám, že zpátky domů to většinou jezdím pomaleji neboť není kam spěchat. Doma třeba čeká manželka nebo jiná nepřijemnost. No a kdysi když jsem bral kolo vážně, tak jsem pravidelně vyrážel na jízdy třeba 70 kiláků a snažil jsem se držet rychlostní průměr na 30 Km za hod. Pro turistu dobrý výkon, pro závodníka k smíchu.
mil®
Jsem v klidu, omlouvat ses nemusel, jsme jen lidi ne? Nejsem taky už nejmladší a fakt jezdím pro radost a hlavně terénem a na nějaký občas to pivo, když se blížím k domovu. Ale průměr jako ty jsem v životě neudělal a 70 kiláků zvládám dost těžko, tak těch 50 po cestách necestách.*tuc*
sam*
To je v pohodě lepší je se omluvit dvakrát zbytečně než jednou někoho nas..t. Nejdelší trasu jsem jel asi 210 kilometrů, ale to už byla po sedmi hodinách jízdy fakt otrava. Jsem prostě, řečeno slovy samolibého idiota:"hrozně dobrej a děsně skromnej".
hodnocení

:)a proč srovnání se závodníkama?.))já sem chabrus na plíce *frajer**smich**smich*))by mě víc jak 10 minut zničilo .))*smich**smich* papa sépi ))
mil®
Bohužel mám taky nemocný plíce a tak musím jezdit na tom kolem, šlapat pěšky se mi nechce*tuc*

nenynka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahojky, já na spinning nedám dopustit,ví Bůh kolik jedu ,jakou rychlostí ,kolik u toho spálím,ale rozhodně jsem na tom dala 10kg dolů během měsíce,je to naprosto super věc,spinning miluju :o). Když jsem jezdila na rotopedu ,tak to je odvárek ,na tom mi to sice vše počítalo ,ale výsledky žádný.. Dnes je rotoped věšákem na věci a vlíst na něj ,je jak do tráboše :o),už nikdy nikdy nikdy :o). Takže nevim kolik,ale rozhodně to spaluje super kalorie :)
nensy*

NENYNKA- Tak to ti nevěřím , že bys schodila za měsíc 10 kg já to dobře znam to jsi asi pila jen vodu nic ve zlém,ale to schazovani kil na tom kole moc dobře znam jezdím do laznich tak to tam mivam.Jedině přísná dieta tak něco schodíš.:)SO.

nenynka*
Jak přísná dieta? Prostě jsem to fakt shodila a mám na to dost svědků! Je to sport,který mě fakt vyhovuje.Nikdy jsem neměla problém s hubnutím-no anis tloustnutím :o) a co se týká dietek,že nebudu jíst sladký apd..na to kašlu,to bych se utrápila a výsledek nulový,chce to makat na sobě!

mat.
hodnocení

0x
Odlehčený pohled na první lekce spiningu :)
cyklo.net/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]