Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké elektrokolo

Od: pirat* odpovědí: 5 změna:

Zdravím rádcové,potřeboval bych poradit ohledně elektrokola.Chtělbych si koupit nějaké elektrokolo,jezdit budu převážně po silnici,cena tak do 21000Kč,nic moc drahého.Dojezd tak zhruba na jedno nabití asi 35-40km.když bude větší,zlobit se nebudu.Budu jezdit jenom občas a žádné dlouhé trasy a tak nechci nic zbytečně drahého,nechci nic z Kaufu a nebo podobně,problém s opravamy,nikde to nechtěj opravovat.Dík za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

farm
hodnocení

1x

V tak nízké (na E-kolo) cenové relaci doporučuju nějaké starší sbazar.cz/... výprodej atd. ekolo.cz/... Čím větší výkon, tím dřív se vybije či opotřebuje baterie, to je hodně důležitá relace. Čím hrubší povrch, tím větší kola, aby nedrncalo. Do bezdlaždičkového města i skládačka ebikeshop.cz/... Dražší jsou ta s pohonem ve středovém náboji.

kolo
hodnocení

0x

V pravém horním rohu je bílé pole - vyhledávač. Zadejte - elektrokolo - a čtěte. Až budete mít trochu jasno, ptejte se na detaily.

hodnocení

0x

sice to neni elektrokolo ale mě se tohle líbí třeba tim jezdit po měste. jezdí to taky bez TP .

rcdarky.cz/...

Viděl jsem to v prodejně , kde prodávali hecht sekačky a měli to tam asi za 30 000 kč . líbilo se mi to : )

hodnocení

0x

Manželka má už tři roky toto kolo :

autokelly.cz/...

tehdy stálo v akci 20.500,- a jsme s ním velmi spokojeni. Servis i seřízení poskytují také.

hodnocení

0x

Jezdím tři roky denně na elektkrokole, je to skládačka, bylo levné, 14 tisíc. Nebojím se ho nechat před prodejnou, před poštou, kdekoliv, používám i mimo město, někde i trochu do kopce, nabíjím 1 x za týden. Dříve jsem mela Babetu, ale toto mi přijde mnohem šikovnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]