Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám problém se zámkem od kola. Základní jsem ho u stojanu na kola a když jsem ho chtěl odemknout tak se mi rozbil vnitřek ale zámek pořád drží. Neví někdo jak ten zámek odemknout. Pákové nůžky ani půlku bohužel nemám.
Děkuji
Mám problém se zámkem od kola. Základní jsem ho u stojanu na kola a když jsem ho chtěl odemknout tak se mi rozbil vnitřek ale zámek pořád drží. Neví někdo jak ten zámek odemknout. Pákové nůžky ani půlku bohužel nemám.
Děkuji
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
2x
Jelikož nikdo neví, jaký to je zámek, tak jediné řešení je prostě ho uříznout - na to je ideální akumulátorová úhlová bruska (akuflexa). Některé zámky bývají kalené a ty prostě pilkou na železo neuříznete. Chápu, že akuflexu asi nemáte, ale nebude jistě těžké si ji půjčit - buď od známého, nebo z půjčovny.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]