Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych si s kamarádama pronajmul bazén, ve kterém bych si mohl zahrát vodní pólo...
Myslíte, že něco takového v Praze je?
nedávno jsem se koukal na ceny bazénů v Praze, ne celejch bazénů, jen vstupenky, ale jak jsem to bral důkladně, tak jsem si i všimnul, že YMCA mj. nabízela celej bazén za 1500,-/hod. (YMCA je taková pidinudle, neni to obvyklá 25), jinak pronajímala i dráhu - 600,-/hod.; teď jsem to nezkoumal, ale asi to pořád platí
(dle toho, že u ost. (ne všech, kouknul jsem se jen na pár) bazénů žádnou poznámku o ceně celýho bazénu nemám, by se dalo soudit, že jinde to běžně na webech neuvádějí, ale zrovna tak jsem to jen mohl pominout, ceny celýho bazénu mě nezajímaly)
nějak mám pocit, že by vám mohla stačit jen část bazénu? - ale to ani nevím, jestli se z bazénu běžně poskytuje část nikoliv na dýlku (dráha), ale na šířku, ale to jistě budete líp vědět vy
ještě můžu přidat těch pár adres bazénů (jak píšu, je to z nedávna, takže nejspíš platí):
sutka.eu/...
bazenaxa.cz/...
scymca.cz/... (YMCA byla vůbec nějak drahá v porovnání s ost.)
sk-motorlet.cz/...
pspodoli.cz/...
Bazény se samozřejmě pro uzavřenou společnost pronajímají. Problém ale bude v tom, že naprostá většina českých bazénů nemůže vyhovovat pro vodní pólo. Při vodním pólu se musí pouze plavat, nemůže se ve vodě stát. V běžných bazénech je u vstupu do vody jen malá hloubka. Máme v ČR vůbec nějakou reprezentaci, která by pravidelně trénovala? Pokud máme, tak si musíte zjistit, kde se trénuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.