Chtěl bych se zeptat jestli se dá hrát hokej od takového věku přestože jsem hrál hokejbal, florbal, dokonce mi i pár lidí co jsou hokejisti říkali že bych to v tomto věku měl zkusit.S hokejkou si rozumím, technika v pohodě a bruslím rychle předjel sem otce i pár kamarádů hokejistů obratný jsem a jen tak se u nějaké chyby nezastavím. Vypadá to jako kdybych byl dokonalý ale všechno má háček! HLAVNÍ: VĚK *pláč*
začít můžeš dokud se na bruslích udržíš s hokejkou. Jestli chceš aby z tebe byl profík, tak na to už je teď pozdě. Ale jinak nic není problém. Jsou ligy hokejistů, kde hrají amatéři různého věku.
Hrát hokej začít ve 14 můžete, proč ne..Ale je velká pravděpodobnost, že nebudete stačit ani na okresní přebor..i když se rozkrájíte. Všichni kluci mají proti Vám náskok cca 8-9 let..a spoustu odehraných zápasů, to nemůžete nikdy dohnat.
Tato otázka tu měla být na začátku září a ne až nyní. Sezona je v plném proudu a co ti brání v tom, zjistit si trénink místních starších žáků? Tam se na tebe podívá na ledě trenér a řekne co a jak dále. Ale moc si od toho neslibuj. Od přípravky, po dorost je to tzv. síto, jen ti nejlepší(většinou) zůstávají. A tebe dorost čeká od 15 let. Už před 50 lety, se začínalo s hokejem nejpozději v první třídě!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.