Nejste přihlášen/a.
doplněno 28.09.18 17:25: Tak já půjdu, když mi to všichni zde radite.
doplněno 29.09.18 09:06: Mám po výletě. Nestihla jsem vlak do Králova Dvora z Berouna, protože tam mají uzavřené jedno schodiště. Tak jsem musela jít jiným a tam bylo narvano. Projdu se sama po okolí Berouna.
5x
Dobrý den, myslím, že v dobrých botách to zvládnete dobře. Ovšem, druhý den to silně pocítíte, tak si nic neplánujte - nohy budou bolet. Jinak, na Berounsku je krásně, tak určitě běžte a doufám, že Vás mine kopec ze Svatého Jana pod Skalou nahoru k tomu kříži (šel jsem ho směrem dolů a potkával jsem šplhající "trosky"). A přibalte si na cestu jídlo a pití - v přírodě se to bude hodit a obchod či hospoda tam nemusí všude hned být. Napíšete zde trasu pochodu? Zdravím!
doplněno 28.09.18 18:46:
nikc - díky. Já tuto část Berounska neznám - znám to více okolo lomů na Karlštejnsku.
doplněno 28.09.18 18:57:
nikc - jo jo, běžte se proběhnout do přírody a na jógu půjdete jindy. Myslím, že odpočinek bude nutný, ale zase budou zážitky z přírody. Tak, hezký výšlap.
2x
Napíšu, že je to v pohodě, i když... Dnes jsem ušel pouze čtyři kilometry a mám toho plné zuby. Zřejmě to 250 m převýšení. Jestli jdete s partou, tak to prokecáte a ani vám to nepřijde. Pěkný výlet.
0x
0x
No tak ale ať je ten náhradní program 12km! ![]()
To pak není procházka, ale honička za něčím.
doplněno 29.09.18 09:15:
Koukám, že jsem to zvorala
Mělo tam být: "Ale nedělejte to za 2 hodiny, jak tu někdo radil. To pak není procházka, ale honička za něčím." Pak to dává smysl ![]()
Nuu, co víte, třeba se z nenadálého ne-výletu vyvrbí něco zajímavého...![]()
Nechci to nějak propagovat, ale mapy tečka cézet jsou jedna z nejlepších aplikací. A když není mobil, tak papírová mapa to jistí. Jen je potřeba v ní umět číst.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.