Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr ideálního cvičícího stroje

Od: julek odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěli bychom si pořídit domů univerzální cvičící stroj pro udržování kondice. Zejména ruce, nohy, možná břicho. Stačil by eliptický trenažer?

Děkuji za rady a typy

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Před orbitrekem jsem byl důrazně varován. Cvičit na něm se musí umět, jinak namáhá úplně něco jiného než je potřeba. Navíc, většinou mají tyto stroje velmi nízkou životnost.
Mám běhací pás a rotoped. Stačí...

zdenekh
hodnocení

0x

Hrazda,schody,podlaha-max.karimatka.Nic víc není potřeba

kubaa
hodnocení

0x
Já vám poradím s ještě lepším cvičícím strojem - vaším tělem. Pokud chcete přidanou zátěž, kupte raději hrazdu a činky.. tom procvicite komplet tělo a daleko účinnější, než vyhazovat x tisíc ulza něco, na čem se běžně cvičí pouze doplňkové cviky, nikoliv základní
liska5

Cvičební stroj. Cvičící je člověk na něm.

dylin
hodnocení

0x
Pro Vaše účely bohatě stačí guma na cvičení ... Stojí asi 200 a nezabere vůbec žádné místo. Sběrné dvory jsou plné rotopedů a total gymů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]