Nejste přihlášen/a.
Už je to hodně dlouho, co jsem si ho koupila. Přiznám se, že byl docela levný a podle mě také výrobci spoléhali na to, že po dvou týdnech z něj bude věšák na prádlo, ale nechtěla jsem utrácet nějaké větší peníze, když jsem si nebyla jistá, jestli ho náležitě využiju. Teď už si jistá jsem, protože na něm poskakuju čtyřikrát v týdnu po půlhodinách, ale i to je na něj moc... Postupně, jak se rozpadal jsme ho v podstatě znovu vyrobili. Kamarádi mi udělali komplet nový střed, ne z "bláta", ale z nástrojové oceli. Manžel posvařoval všechny spoje, které se používáním rozpadly, ale naposledy prohlásil, že už na ten krám nesáhne. Jenže já jsem celou dobu zastávala názor, že reklamace je k ničemu, protože za poškozený dostaneme sice nový, ale úplně stejně odfláknutý krám a zase to budeme řešit. Dnes se mi totálně zaseknul, šlapadla se ani nehnou a mám obavu, že manžel mě s opravou pošle daleko dál, než do háje a k šípku.
Můžete mi někdo doporučit značku elyptického trenažeru, která se vám osvědčila? Používám ho tak 4-5x v týdnu na půl hodiny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.