Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vlastní zkušenosti s Vibro Shaper

Od: jbd* odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Máte někdo osobní (pokud možno dlouhodobé) zkušenosti s přístrojem Vibro Shaper? Jsou pro jeho použití nějaké kontraindikace? Je dlouhodobé a intenzivní používání nebezpečné pro některé tělesné orgány, svaly, šlachy, klouby? Doporučených 10 minut denně mi připadá alibisticky málo. Nevím, zda berou ohled na (šetří) cvičence nebo přístroj. Díky.

Vlastní zkušenosti s Vibro Shaper

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kubaa
hodnocení

1x

Za mě naprostá zbytečnost, za kterou byste akorát vyhodil(a) zbytečně těch 7-9tis. z okna.

Nevím, co přesně od tohoto přístroje očekáváte, ale pomocí něj se ani nezpevníte a ani nezhubnete. Pokud díky němu někdo zhubl, pevně věřím, že dotyčný si kromě pořízení tohoto přístroje i změnil jídelníček a právě díky tomu zhubnul.

Sám cvičím hezkou řádku let a mohu se vám zaručit, že tyto přístroje opravdu nefungují. K zesílení je potřeba svalům dávat nové a nové impulzy, tréninky měnit stejně jako cviky a jejich objem a intenzitu. Navíc těch 10 minut denně je opravdu málo - vždyť i já v nyní v objemovce jezdím denně 20 minut kardia kvůli srdci a zažívání a to jak říkám, jsem v objemu.

Pokud opravdu chcete investovat takovou částku, využijte ji na trenéra, ať vám ukáže cviky na doma. Choďte plavat, běhat, jezdit na kole. Pokud chcete jen zhubnout, využijte služby nutričního terapeuta nebo výživového poradce (máte-li nějakou intoleranci na jídlo nebo trpíte nějakou poruchou, doporučuji spíše toho terapeuta), kteří vám pravděpodobně stejně naordinují i nějaký pohyb.

ivetaslepecka
hodnocení

0x

Výborná odpoveď, to je jediná recenzia,resp. odpoved, ,ktoru som nasla.Asi si to fakt nikto nekupil.aj mne sa zda somarina, ze 10 min denne, ved to je nezmysel,par sekund som s kupou koketovala, ze to budem robit pri telke,ale ked sa pri tom clovek vraj ani nespotí, tak aká je to pohybová aktivita aže pristroj roka v Amerike. tým obeézniakom toto ťažko pomože,haha. len aby potom človek z toho Parkinsona nedostal, keď sa nastaví na trasenie,...čierny humor, sorry.ďakujem za uvedenie do reality. Zdraví Iveta.

michalverner
hodnocení

0x

Sestra si tuto hovadinu koupila také.Používá to něco přes čtyři měsice každý den a krom toho že je to slyšet v celém baráku(dřevostavba) výsledek žádný.Nejlepší je si koupit cvičební stroj na hubnutí a tvarování těla s dálkovým ovladačem aby se člověk nemusel ohýbat.Vyhozené peníze.

nicol*
hodnocení

0x
Dobrý den,
jaký je rozdíl tedy mezi přístrojem Vibro Shaper a přístroji Vibrostation, Power Plate, Dream Healter?
( Proč by nemohl fungovat Vibro Shaper a Vibrostation, Power Plate, Dream Healter ano?)
Děkuji

nicol*
hodnocení

0x
Zajímá mě proto, že mám nenávratně poškozenou končetinu po úrazu, takže klasická posilka padá...
A jestli vibrační přístroje fungují i Vibro Shaper funguje a jen se vymlouvá, pak lidi se stejným problémem, který přesto mají zájem se sebou něco dělat, protože je to bavilo i předtím, mohou zbytečně váhat a do předu se neposunou.
Takže prosím funguje či ne a eventuélně proč je právě lepší stroj tenhle a ne tenhle. A například, že mezi tím a tím není vlastně až tak veklý rozdíl není, že je jen značkový a proto se víc propaguje atd. Prosím o fakta.
Děkuji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]