Nejste přihlášen/a.
Zdravim. Nevíte někdo o bazénu v Pardubicích kde by se dalo po celý rok chodit do bazénu a nezrujnovalo mě to? Na stránkách aqua parku nepíší žádné zvýhodněné vstupné.. jako že celoroční, nebo třeba měsíční. A platit po každé 125 korun za celý den je docela dost. A 70 korun za hodinu.. určitě vydržím plavat déle než hodinu. Díky za rady.
Nejen u seniorů. VZP proplácela 500 Kč ročně všem. Vloni už to ale zpřísnili (tuším zůstalo 500 Kč, ale člověk musel utratit víc) a letos nemám tušení... V každém případě máte dobrý nápad.
VZP opravdu přispívá částkou 500 Kč na některé sportovní aktivity. Na plavání určitě. Pojištěnec ve věku do 65 let předloží doklad o platbě ve výši 1500 Kč, pojištěnec ve věku 65 let a starší doklad ve výši 1000 Kč. Přibližně do měsíce pak dostane na svůj účet 500 Kč od pojišťovny. Doklad nesmí být starší než tři měsíce. Není vhodné žádat o příspěvek na konci roku. Tuším, že s prosincovými žádostmi může být problém. Více na stránkách VZP nebo přímo v pojišťovně.
Já teda čtu, že s čipovými hodinkami je hodina (resp. 70 minut) za 55 Kč, každá další minuta je za 50 haléřů, další hodina tedy za 30 Kč. Kolik stojí hodinky jsem se zatím nedočetl. Zdroj: aquapce.cz/...
Hodinky jsou za stovku aquapce.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.