Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem až moc stara začít?

Od: anicka017 odpovědí: 6 změna:
Ahoj.. v červenci mi bylo 14 a jsem holka.. chtěla bych letos začít chodit na volejbal ale neumím zatím ani základy.. myslíte že jsem na to už moc stará začít?Nebo mám jít do toho? Bojim se že se mi budou ostatní smat že nic neumím i když mi je 14.. děkuju předem za odpovědi..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

1x

Volejbal je v pohodě... Pokud nejde o vrcholový volejbal (což je dost svinstvo), tak naopak pozdější začátek je vhodnější kvůli kloubům na prstech.. Pokud jde o pravidelné hraní 2x týdně dvě hodiny... Podle šikovnosti ti chvíli zabere než se to naučíš... Hodí se oddíl volejbalu kde tě to od začátku budou učit správně - odstranit zlozvyky jde docela špatně... Podle šikovnosti naučení trvá i několik let, ale slušně pinkat se časem naučí i totální dřevo (dlouholetá zkušenost z okolí)

chachn
hodnocení

0x

na krasobrusleni ano, na volejbal urcite ne. teda pokud umis chytnout hozeny mic (nejsi proste na sport gramlava)

jezevec*
hodnocení

0x

Pokud se chceš volejbal naučit hrát a rekreačně se mu věnovat, pak stará rozhodně nejsi.

Pokud chceš hrát volejbal profesionálně, jsi bohužel velmi, velmi stará...

hodnocení

0x

Nikdy není pozdě, chce to jen odvahu.

al
hodnocení

0x

Jestli by tě to bavilo, tak proč to nezkusit...

hodnocení

0x

Já začal hrát házenou v 15 letech na učilišti a za 4 měsíce už jsem začal hrát první dorosteneckou ligu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]