Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Karimatka - oprava. Lepidlo na karimatky

Od: strnad® odpovědí: 2 změna:

Zdravim, malemu se podarilo na nekolika mistech pichnout karitatku. Chystam se tomu svepomoci ucinit pritrz. Ve vane jsem jiz odhalil nekolik mikrodirek (od bodlaku?) na 4 ruznych mistech. Co doporucujete za opravne lepidlo a postup napadlo me vterinove lepidlo a zkusit zpetny chod - tzn. nasavat vzduch zpatky. Nebo pouzit nejakou zaplatu? Jestli ano tak jakou nebo primo specialni lepidlo - nasel jsem treba tady toto: 4camping.cz/... nebo neco jineho?

Diky

doplněno 21.08.18 09:47:

Chapu, ze konzumne nejlepsi tredy reseni je poridit novy kus (trochu mi to prijde takove mysleni, aby se po defektu kola cele vyhodilo), ale ja ji chci opravit a investovat do opravovaci sady, ktera se mi bude hodit treba i na tu dalsi, kterou treba poridim nasledne a stane se takova nehoda znova... Chapete? Nechci porizovat novou, ale opravit starou :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Kupte novou. Výsledek opravy, s ohledem na konstrukci karimatky, je nejistý. Bavíme se o samonafukovací karimatce?

asd1
hodnocení

0x

Pokud je víc děr tak vem novou... Nebo můžeš zkusit FAtracel nebo něco podobného.. Pro malého je vhodnější klasická karimatka, co nejsilnější (14mm), tu i když přetrhneš tak pořád funguje...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]