Nejste přihlášen/a.
Zdravim, malemu se podarilo na nekolika mistech pichnout karitatku. Chystam se tomu svepomoci ucinit pritrz. Ve vane jsem jiz odhalil nekolik mikrodirek (od bodlaku?) na 4 ruznych mistech. Co doporucujete za opravne lepidlo a postup napadlo me vterinove lepidlo a zkusit zpetny chod - tzn. nasavat vzduch zpatky. Nebo pouzit nejakou zaplatu? Jestli ano tak jakou nebo primo specialni lepidlo - nasel jsem treba tady toto: 4camping.cz/... nebo neco jineho?
Diky
Chapu, ze konzumne nejlepsi tredy reseni je poridit novy kus (trochu mi to prijde takove mysleni, aby se po defektu kola cele vyhodilo), ale ja ji chci opravit a investovat do opravovaci sady, ktera se mi bude hodit treba i na tu dalsi, kterou treba poridim nasledne a stane se takova nehoda znova... Chapete? Nechci porizovat novou, ale opravit starou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.