Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bluetooth sluchátka

Od: stanous46 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den
Prosím vás o pomoc s výběrem bluetooth sluchátek pro sportování. Převážně na běh, kolo, brusle, ale i na trenink tabatu nebo kruhový. Jaké máte zkušenosti, abych nekoupil něco za 300 a zjistil, že je to křáp nebo něco za 1600 a pak zjistil, že by mi stačily nějaké obyčejnější. Děkuju za typy a rady

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanesz*
hodnocení

0x
Já používám XIAOMI Mi Sports a maximální spokojenost. Pro mě mají dostatečný zvuk, v uších drží i při běhu a cvičení. Nepřeskakují a nevypadávají. Cena cca 800 Kč.

karolina*
hodnocení

0x

Ahoj, mám stejný dotaz jako zakladatel tak nechci zakládat nové vlákno. Na ty zmíněné @hanesz jsem koukala, ale nevyhovují mi ty za uši. Někdo nějaký dobrý tip na klasické špunty? Děkuji Kaja

pepa*
hodnocení

0x

S cenou do?

karolina*

No nechtěla bych dát víc jak tisícovku.

pepaa
hodnocení

0x

Tak to bych možná počkal a něco našetřil. Ještě jsem se nesetkal s dobrýma levnýma špuntama – můj názor.

karolina*
hodnocení

0x

Já mám zase takovou zkušenost, že ne všechno co je předražené je zároveň zárukou kvality.

thor
hodnocení

0x

Koukni na ali, i tam se dají sehnat kvalitní když nekoupíš první na které narazíš.

joudis*
hodnocení

0x
Ebay ... koupil jsem za 3,12 $ v aukci a super bezdrátové sluchátka. Stejně vše je Čína co koupiš, tak proč ne přímo u zdroje poštovné zdarma.

karolina*
hodnocení

0x

Děkuju za rady, ale už jsem pořídila na doporučení v jiném foru od lamaxu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]