Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nykob a stanozolol

Od: petrfr odpovědí: 1 změna:

Dobrý den , už kolem 5 let užívám prášky Nykob 5mg 2x denne ,driv mi pomohli dostat se ze schyzi , sem uz 4roky scela v poradku a hodne cvicim a chtel bych uzivat 1x denne 10mg Stanozolol = Winstrol , nebude to nak vadit s kombinaci Nykob? dekuji za Odpoved ..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Este mi prosim povedz kolko sa venujes cviceniu, ked si chces dat winstrol a stanozolol? Za prve su to anabolicke latke ktore narusaju hormonalnu strukturu. Teda jedna z hlavnych veci je aj spravanie ci neskora agresia najme po vysadeni. Ja osobne ti to neodporucam na kolko si sa psychicky liecil a ver mi a to si dobre zapamataj bez tvrdej driny a pestrej stravy co dnes neni lacne necakaj ze ti volake anabolika zaslapu! Vsetci si myslia ze zasypu 2 mesiace a nezmestia sa do dveri. Totalna picovina! Cvicim x rokov aj som skusal kade co ale kludne sa mozem porovnavat s kazdym kto cvici naturalne! Sypky su pre skusenych dlhorocnych najme kulturistov ktori uz dosiahnu stagnacie a viac im svalstvo neraste. Dalsi level je potom synthol olej ktorym umelo zvacsuju svoje objemi. Priklad piana.. Myslis ze bol za tym nejaky sustanon ci methandienone alebo stanozolol a to 10mg denne? U nich sa to pohybuje denna davka od30 az 50mg a viac za den cize to beru na kila da sa povedat! Zaco im raz telo pekne podakuje. Druha vec maju svojich lekarov doktorov takze su pod dozorom! A ty, Ziadne vysetrenia nic. A pritom taketo latky poznacuju vsetky organy v tele. Jak pecen tak zaludok creva srdce mozog atd... Najskor si nastuduj vsetko o tom jak svalstvo raste a poriadne sa zoznam z dietou poriadnou stravou a hlavne nastuduj vsetko co sa da o Steroidoch. A nepocuvaj kokotiny ako to ze sa to pouzivalo ako liecivo a podobne. Aj ked to tak je ale v malych davkach predpisanych lekarom ktore nevytvarali vedlajsie ucinky a tak isto ani anabolicke nato aby svalstvo rastlo. Dalsia vec je pyramida! Cykly zvysovanie znizovanie davky vynechanie uzivanie PCT produktov po kure.. A xxxx dalsich veci. Ked ti to nic nehovori ani to neskusaj! Lebo uz teraz viem ze sa vysledky duplom nedostavia a stav sa o co chces! Maximalne sa ti zacne drzat voda v tele a naberea na vahe. Ale svaly neporastu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]