Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jeste zvetsit zadek?

Od: denine odpovědí: 3 změna:
Chci se zeptat jak cvicit na vetsi zadek. Vsechny cviky znam , ale jde mi o zavazi a opakovani. Nekde se pise az do vycerpani jinde zase treba jen 5 opakovani ale s velkou cinkou. Mam uz sama o sobe vetsi zadek, ale chci jeste vic- nejen ze se to libi priteli(a ja si to uzivam), ale libi se to i me. Vim, ze je to dlouhodobejsi zalezitost a chci to delat spravne. Kolik cviku za jeden trenink delat? Je lepsi u kazdeho pouzivat zavazi nebo opakovat az do vycerpani?
Pokud jde alespon nejak nasmerovat budu rada za radu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Obecně jsou na napumpovani svalů dobré krátké série s velkými vahami. Třeba 3 série 6 opakování. Na rysovani zase více opakování s menší váhou, např 4x12-15.

hodnocení

0x

Nechápu co máš na velkém zadku, já bych si ženskou s velkým zadkem nevybral.

denine

No proto taky nejsem s tebou :)

uzivam si celej zivot super sexu a pozornosti a jsem to ja, tak co

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]