Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na crossove kolo

Od: hematit odpovědí: 13 změna:

Zdravim můžete mi někdo poradit s výběrem vhodného crossoveho kola? Kterou značku nebo model můzete doporučit či kterou urcitě nebrát? Cenová kategorie 7-10tisic. díky

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
hodnocení

2x

Doporučuji Author, je to záruka kavality a hlavně nekupovat v hypersupermarketech a eshopech. Zajít do kamenného obchodu. Manželce jsem vloni koupil Author Stratos na podzim ve slevě.

author.cz/...

sterba-kola.cz/...

hematit
hodnocení

díký za reakci...author stratos byl take muj osobní neodborny tip...proc ne eshop?

mil®

Kvůli případné reklamaci, i když ji nechci přivolat, a potom v obchodě si na něj můžete sednou a prodavač odborník vám rád poradí. Teda takhle si kola kupuju já, obchod mám pár metrů od baráku a majitel je bejvalej profík závodník a ví o čem mluví.

mil®

Jestli bydlíte v okolí Českého ráje, dám vám na něj adresu na email, abych nedělal reklamu.

hematit
hodnocení

mno bohuzel bydlim na druhem konci republiky...mě většinou připadá že v kamenných obchodech se mi snaží vnutit neco co nemuzou dlouhodobě prodat místo aby mi kvalifikovaně poradili...ale samozrejme, že můžou být vyjímky nebo muj milný názor. Z tohoto duvodu jsem zalozil toto vlakno a pak uz se uvidi kam to zajdu koupit.

mil®

Škoda, že bydlíte tak daleko, je to dobrej prodejce kol a profík v oboru.

1jara*
hodnocení

0x

Apache , Superior nebo Pells. Nevím zda se vlezete do cenové relace. Záleží jak budete kolo využívat. Pro běžné ježdění Author postačí.

hematit
hodnocení

díky za tip, prozkoumám a co FELT?

mil®

Tak prej to je hodně podobný s Authorem.

raadek*
Mam Apache Wigwam uz patym rokem. Kazdy den do prace a zatim bez problemu, takze spokojenost. Koupil jsem ho pres internet. R.

repak*
hodnocení

0x

Pokud chcete, aby kolo chvíli vydrželo, šel bych cenově výš, tak na 13-15 tis., teď na jaře možná i víc. V podzimních výprodejích cena docela významně klesá. Za tuhle cenu nebude kolo příliš kvalitně "ostrojené" - přehazovačka, brzdy, ...

bruk600*
hodnocení

0x

Co člověk, to názor, ale já bych crossové kolo nedoporučoval. Považuji za lepší volbu MTB kolo. To má pevnější rám a hlavně nižší těžiště a tím je i lépe ovladatelné a poud bude více jezdit po silnici, tak není problém dát na MTB kolo hladší pláště a nahustit na vyšší tlak. Manželka má TREK s upravenou geometrií WOMAN, moc si ho pochvaluje a stál myslím do 10k.

hodnocení

0x

mám právě z Eshopu, Merida cross 500V r.2009 v cenové kateg. ponekud výše (15tis.) a rozdíl oproti kamen. shopu -2500,-. jsem spokojeny. Pokud vim, tak Author měl vždy nejtěžší rámy ale asi to moc nepoznáte. Jinak v cen kategorii 8tisíc koupíte kolo tak na víkendové jízdy po nevelkém okruhu. Na denní ježdění resp. časté min. od 15000 výše. Ten apatch není moc známý, ale doporučuju. Kamarád jej má dluhodobě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]