Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrokolo jaké

Od: marta* odpovědí: 5 změna:

Bydlím v kopcovitém kraji a roky mi přibývají. Uvažuji o koupi elektrokola, ale neorientuji se v nabídce. Mohl by mi někdo kdo ná s těmito koly zkušenost poradit? Nejsem moc sportovní typ, zatím jezdím 1 - 2x do týdne 15 - 30 km . Kdybych měla pomoc motorku, jezdila bych asi víc. Nevím jestli je lepší motorek v kole, nebo ve středu. Prosím o sdělení na co si dát při koupi pozor , případně poradit značku.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Záleží jaké bude mít kolo využití. Jestli chcete aktivně sportovat a motorem si pomáhat, je lepší středový pohon. Jestli to berete rekreačně a šlapat chcete jen zlehka, tak pak v náboji zadního kola. Ono nejlíp uděláte, když zajdete někam do prodejny a vyzkoušíte různé možnosti. Kolo se nedá kupovat z obýváku a už vůbec ne elektrokolo.

kolo
hodnocení

2x

Vybírala jsem 3 měsíce elkolo. Půl roku mám tohle a velká spokojenost

elektrokolaostrava.cz/...

still10k*
hodnocení

0x

Už jsem párkrát v životě jel na ekole, na ty dlouhé a prudké kopce je to opravdu dobré. Doma mám sice klasické kolo, ale kdybych si musel vybrat, šel bych do MTB od Agogs. Je to fakt dobré kolo. A navíc je to česká firma.
Při vybírání zvažujte i jak ho budete skladovat, či převážet. Ony ty ekola bývají težká, docela se pronesou.

hodnocení

0x

Manželka chtěla elektrokolo, tak jsme nakonec vybrali tohle :

autokelly.cz/...

po třech sezónách jej musím jen chválit, jezdíme s ním zdaleka nejem po městě, je bytelné, výkon motoru je překvapivě vyhovující . Co se týče skladování - tam absolutně nevidím rozdíl vůči kolu bez motoru, stejně tak přvážení kola - máme nosič kol na tažné zařízení a vozíme na něm kola celé rodiny vč toho elektrického. Jen tím, že je těžší, tak jej upevňuji nejblíže autu - přijde mi to vhodnější z hlediska zatížení nosiče.

mraf
hodnocení

0x

Když něco elektro - tak elektroběžka se sedátkem a pohodlíčko. Problém bývá krátký dojezd, ale i ten se zvyšuje:

krapacek.cz/...

Aby bylo elektrokolo ještě kolo musí být lehké, s lehkou baterkou, jinak je to dřina - a to se prodraží akumo.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]