Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

30ti denní výzvy

Od: posilka odpovědí: 3 změna:
Když už jsou prázdniny a mám hodně času, tak jsem si řekla, že si udělám drepovou, prknovou a klikovou vyzvu. Jenže někdy je to namáhavé, a tak mě napadá, jestli ty výzvy můžu rozkouskovat. Třeba kdybych měla udělat 100drepu, tak jestli můžu ráno 50 a večer 50 nebo rovnou celých 100naraz. A to stejný u kliku a u sekund u prkna...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqts
hodnocení

3x

Náhlé, příležitostné dávky fyzické zátěže nejsou pro organizmus přirozené, rozdělení na menší dávky v průběhu dne tedy rozhodně prospěje, protože se to pak bude více podobat namáhávé práci, která je člověku vlastní.

damandys
hodnocení

1x

Také jsem dělal dřepy, začal jsem na stovce a vytáhl jsem to na 600 v jedné sérii. Začal jsem mít ale problémy s koleny, tak jsem toho raději nechal. Lepší než dřepy je rekreační běh nebo turistika. Chodím po kopcích svižnějším tempem a kondička je v mém věku ucházející.

damamdys
hodnocení

A jiný cvik tedy na dobrý hýždě neznáte? Kondici mám dost dobrou, teď se snažím nabrat svaly...:D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]