Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze začít trénovat bojový sport v 15-ti

Od: aki* odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.Chtěla bych se zeptat,zda lze v 15-ti letech začít trénovat Aikido či jiný bojový sport?
Jsem celkem v rozpacích,protože jsem od malička byla směřována ke kolektivním "míčovým" sportům (házená,volleyball),se kterými jsem musela skončit kvůli zdravotním problémům,a s bojovými sporty nemám žádné zkušenosti.
Ktomu že má fyzická výdrž o dost klesla a má postava není to co bývala..Mám obavy abych ostatní co tento sport praktikují delší dobu dohnala.
Předem děkuji za případné odpovědi.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pokud to chcete dělat rekreačně, tak klidně i v důchodu.

still10k*
hodnocení

1x

Proč ne? Jen doufám, že sis vzhledem ke svým zdravotním problémům vybrala správný sport, tréninky některých jsou celkem náročné, záleží i na učiteli jak moc vážně to bere. Znáš Taiči?

aki*
hodnocení

Děkuji a ano.Něco jsem o tom slyšela,ale nezabývala jsem se tím do podrobna.

asd1
hodnocení

0x

V pohodě, vůbec to není problém...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Bojové sporty se vyučují v každém věku, čím dříve člověk začne, tím více toho může dosáhnout. Pokud to bere jako sport. Aikido bych ovšem vynechal. Je to na dlouhou dobu. Je mnoho jiných sportů a bojových umění, kde se člověk vypracuje rychleji.

aki*
hodnocení

Děkuji ,rozhodně to ještě nějak zvážím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]