Nejste přihlášen/a.
Orbitrek - má tento přístroj smysl, nebo ne? Potřebuju zhubnout a posílit svalstvo od pasu dolů. Proto (když se bude opravdu používat) má smysl, nebo je to další z řady přístrojů tahající z kapsy peníze a další věšák na prádlo. Chci něco na doma co má smysl. Díky
Sice trošku pozdě, ale třeba ještě tazatel ocení zprostředkovaný příspěvěk - mám sedavé zaměstnání a v poměrně mladém věku se mi teď před pár měsíci zablokovala páteř v bedrech. Po dlouhém shánění jsem našla vynikající fyzioterapeutku, která objevila bloklé žebro, ztuhlé svalstvo snad všude, kde se dalo, rozhašené meziobratlové úpony (nejsem lékař, tak to možná není přesné...), zcela nepohyblivá bedra...no prostě radost to byla , co Vám mám povídat. Ale tahle skvělá paní Orbitrek velmi, velmi doporučovala. Docela jsem se divila, protože jsem se také domnívala, že jde jen o věc na tahání peněz z lidí - a ona na to, že si to původně myslela taky, ale šla pro zajímavost vyzkoušet několik strojů, aby pro vlastní praxi věděla, co a jak, a skutečně velmi doporučuje - údajně nejen posílíte přímo svaly, pro které je to určeno, ale vše krásně protáhnete. A předesílám, že to nebyla žádná agitka, zvědavost na podobné stroje vzešla ode mě - takže ne že by jim dělala prodejce nebo něco takového
Prostě odbornice na svém místě a tento stroj schvalovala. Tak snad Vám také bude dělat radost
Samotný přístroj Vám problém nevyřeší, je nutné změnit stavbu jídelníčku a mít větší výdej než příjem. Je fakt,že si na něm pěkně protáhnete tělo.
Je mi jasné, že když budu cvičit a přitom si dávat knedlo-vepřo, čokoládu,..., tak to asi nepomůže , to vím, ale mě zajímá pouze a pouze tento konkrétní přístroj. Chodím na procházky, v blízké době začnu opět jezdit na kole, ale to vše nestačí, a proto se ptám na ten orbitrek.
Na Orbitreku spálíte určitě více kalorií než na rotopedu a pracuje celé tělo - já vlastním obojí a na Orbitreku se teda zapotíte, za to vám ručím - pokud tedy používáte i ruce. Neznamená to ale, že je jeden lepší a druhý horší - po určité době si totiž tělo na jakoukoli aktivitu zvykne a je potřeba ne ji ztížit, ale vyměnit za jinou
Pohyb na Orbitreku je trochu jako jít do kopce, ale mě z toho někdy bolí kolena - no, prostě jako když jdete dlouho do schodů
Takže shrnutí - pokud si chcete dát do těla, tak Orbitrek doporučuju
Dobry vecer!
Nejvetsi prusvih je, kdyz delate neco z donuceni, nebyva to na dlouho a po case vas to pusti. Radu vam dam, cvicte formou zabavy! Uvidite ten obrovsky rozdil! Najdete si podobne smyslejiciho sparingpartnera, tedy nekoho, kdo take touzi mit lepsi postavicku a cvicte spolu, bude vas to bavit a vice motivovat
Takovy beh ve dvou a vice lidech je uzasny, co pak takovy tenis, badminton, micove hry, jizda na kole, koleckovych bruslich!
Camelot
no nevim, na svaly torozhodně nevidím . .. mám jej doma za cca 5000. Člověk se na tom dobře rozdýchá a rozpohybuje a zvýší tepovou frekvenci, dále spalujete kalorie. To je asi tak všechno. Spíš něco málo spálíte a posílíte krevní oběh a srdce. Na svaly něco jinýho, ikdyž já mám docela namakaný nohy z kola, tak tu zátěž necítím, možná vy ji ucítíte. Jinak, ženský na tom supr kroutěj zadkem . .. pro normální chlapy supr pohled . . .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.