Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřebuji vybrat plášť na horské kolo o rozměru 26 palců ideálně do 600kč.Jezdím asfalt, les, občas nějaký menší skok. Vyhlídnutý mám tento. Je dobrý nebo zvolit jiný?
Zdravím,já mám podobný.Já mám plaste.heureka.cz/... .Jsem zpokojený.Ale i ten váš vypadá dobře,myslím si,že bude dobrý.
Tak tento plášť momentálně jezdím, sice v rozměru 29, a jsem s ním maximálně spokojený. Jelikož jízdě po asfaltu se nedá vyhnout, oceňuji u něj nízký valivý odpor, kdy po asfaltu jede vlastně jen středový vzorek bez výstupků. V terénu jede také dobře, na sem tam rozbahněný terén stačí, plášť se docela dobře sám čistí od blata, ale do nějaké blátivé "drsárny" určitě není. Zase ale s pláštěm do tohoto prostředí by byla trápením jízda po asfaltu. Takže za mě ano .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.