Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plášť na horské kolo

Od: ssdfs odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřebuji vybrat plášť na horské kolo o rozměru 26 palců ideálně do 600kč.Jezdím asfalt, les, občas nějaký menší skok. Vyhlídnutý mám tento. Je dobrý nebo zvolit jiný?

plaste.heureka.cz/...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,já mám podobný.Já mám plaste.heureka.cz/... .Jsem zpokojený.Ale i ten váš vypadá dobře,myslím si,že bude dobrý.;)

asd1
hodnocení

0x

Schwalbe Smart Sam... Conti Race King.. Šířka minimálně x 2,1, lépe x 2,2...

hodnocení

0x

Tak tento plášť momentálně jezdím, sice v rozměru 29, a jsem s ním maximálně spokojený. Jelikož jízdě po asfaltu se nedá vyhnout, oceňuji u něj nízký valivý odpor, kdy po asfaltu jede vlastně jen středový vzorek bez výstupků. V terénu jede také dobře, na sem tam rozbahněný terén stačí, plášť se docela dobře sám čistí od blata, ale do nějaké blátivé "drsárny" určitě není. Zase ale s pláštěm do tohoto prostředí by byla trápením jízda po asfaltu. Takže za mě ano :).

Schwalbe vydrží víc ale cena bude asi taky výš. Mám na treku najeto už 6000 km ale je pravda že po ostrých šutrech toho moc nenajezdím. Na to že udávají životnost kolem 3000 je to slušný ne?

hodnocení

0x

Bohužel moje zkušenost s plášti je taková, že jsou všechny stejně odolné. Ať je drahý, nebo levný, značkový, nebo noname, vydrží zhruba stejně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]