Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měnil jsem brzdy (špalky), ale problém je, že když brzdím, tak se ozývá drhnutí špalků a občas i pískají. Kontroloval jsem jejich polohu a pláště se nedotýkají, takže tam drhnout nemůžou a vzdálenosti obou špalků od ráfku jsou stejné. Co to může způsobovat? Díky
Drhnutí = špony ve špalkách. Pískání = špatně natočený špalky, nekvalitní špalky, nekvalitní brzdy..
Je fakt, že když jsem ty špalky sundal, tak nebyly hladké, ale byly v nich malinké prohlubně nebo jak bych to nazval a to přitom byly nové. Ráfek jsem omyl vodou a špalky lehce obrousil. Ale jak je to možné a co s tím mám dělat? Zkusit jiné špalky?
Na to se ještě kouknu. Ale tam snad nejde nic zkazit ne? Když jsem naposled nasazoval kolo, tak jsem ho jen vložil do rámu "na doraz" a rychloupínákem utáhl.
Možná zkuste vložit fotku brzd a špalků...ať víme o čem se bavíme..a v jaké cenové kategorii se pohybujeme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.