Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zefektivnit posilování

Od: fitnessguy odpovědí: 4 změna:

Měl bych dotaz. Pomocí pružiny jde zvýšit obtížnost při zvedání zátěže u posilovacího stroje? Více závaží se mi tam už nevejde, tak přemýšlím jak na to jinak a koukal jsem, že něco takového existuje, takže pokud někdo o tom něco víte budu vám moc vděčný.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xenofob
hodnocení

0x

je nutné přejít na cvičení s volnou vahou

stroj nabídnout na sportbazosi a nahradit jednou středni nakládačkou

tornado*
hodnocení

0x

Přesně s vlastní vahou je cvičení mnohem efektivnější aspoň dle mých zkušeností. K tomu se dá použít třeba něco na způsob trx a na nějaký čas bude naprosto stačit.

xxxxl
hodnocení

0x
Nemám moc rad, ale já cvičím 45 min denně.. Přidávám hodně cukru hlavně bílkoviny.. Mě to funguje

figurek*
hodnocení

0x

no nevím. Se zvýšením zátěže vám neporadím, dnes už do fitka ani nechodím, ale něco si pamatuji. Trenér nám vykládal, že je lepší nepoužívat pružinová cvičidla kvůli jejich progresivní zatěžovací křivce. Činka je pořád stejně těžká, ať ji držíte nahoře či dole, ale pružinové natahovadlo ne. Nejvíce zatěžuje svaly při jeji největším zkrácení a to není dobrý nápad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]