Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přilba na kolo

Od: joseumberto® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, chci si pořídit MTB přilbu, poradíte jakou značku cca do 2 500,-?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Přilba se nekupuje podle značky. Přilba musí pasovat na tvoji hlavu. Takže se zajdi podívat do cyklo prodejny a tam se podívej nebo si ji přímo kup.

hodnocení

3x

Vykašlete se na "poradit jakou značku" a v prodejně si na VAŠI hlavu zkuste více přileb. Oni Vám také ne všechny sednou..

asd1
hodnocení

1x

Musí sednout na hlavu.

Měl jsem Briko za 3k, Bell za 2k atd., a teď mám z Aldi za 10 euro :D - lehká, dobře sedí na hlavě a netřepe se, výborně větrá, má síťku proti mouchám, vzadu červenou blikačku. Plně srovnatelná s drahýma "značkovýma", takže se neboj hledat i mezi levnýma.

hodnocení

Na značku se ptám proto, že jsem nikdy žádnou helmu nekupoval, takže nevím ani podle kterých kritérií se mám řídit, jasně že musí sedět na hlavě ale co dalšího je důležité vědět?
liska5

Aj si ji zapni, tam jsou hodně rozdíly, kde a jaká přezka a zda tlačí a jak snadno se sešteluje a zacvakne. Jestli má rezervní polštářky ap. Tvar Ti poradí v prodejně, abys nekoupil na dráhovou cyklistiku. Jinak skelet u těch dražších musí být zákonitě dobrý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]