Měl jsem Briko za 3k, Bell za 2k atd., a teď mám z Aldi za 10 euro :D - lehká, dobře sedí na hlavě a netřepe se, výborně větrá, má síťku proti mouchám, vzadu červenou blikačku. Plně srovnatelná s drahýma "značkovýma", takže se neboj hledat i mezi levnýma.
Na značku se ptám proto, že jsem nikdy žádnou helmu nekupoval, takže nevím ani podle kterých kritérií se mám řídit, jasně že musí sedět na hlavě ale co dalšího je důležité vědět?
liska5
Aj si ji zapni, tam jsou hodně rozdíly, kde a jaká přezka a zda tlačí a jak snadno se sešteluje a zacvakne. Jestli má rezervní polštářky ap. Tvar Ti poradí v prodejně, abys nekoupil na dráhovou cyklistiku. Jinak skelet u těch dražších musí být zákonitě dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.