Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tlak v zadním kole Liberta

Od: samson® odpovědí: 5 změna:

Jaký tlak má být v zadním kole u Liberty?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Tak aby nebylo měkké ,tzn nejel jsi po ráfku ,ale zase ne tolik,aby bylo jako kámen a na slunci by mohlo bouchnout. Nevím,ale pochybuji ,že někdo měří tlak vzduchu pneumatiky jízdního kola! A jen tak,mimo soutěž.,Liberta je značka vícero modelů jízdních kol, takže by se zároveň hodilo upřesnit jaké-např dámské s "balony" bude jinak nežli pánské se silničními pneu.

hodnocení

Už jsem to našel na plášti 3.5 atm. Nemohl jsem ten udaj najít až nyní se poštěstilo a je to dámská Liberta. Dík za radu

Nezáleží na tom, jaké to je kolo, ale co má napsáno na plášti.

hodnocení

Našel jsem na plášti, že to může být až 6 atm Dík za radu. Nemohl jsem to na tom plášti najít

praivo2

Tlak měří snad každý, kdo cyklistiku bere trochu vážně. U širších MTB plášťů je znát i rozdíl 0,1 bar (1,47 psi), což bez měřáku při nafukování nepoznáš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]