Zdravím,prosim jde nějaký fitness náramek propojit s operačním systémem windows třeba i náramek z činy nebo tak a nebo nějaký fitbit cena max 1000kc dekuji vam za rady jde mi především o meren tepové frekvence
Náramky se nespojují s operačním systémem, se zařízením komunikují prostřednictvím aplikace. Jestli výrobce náramku uvolnil aplikaci pro Windows si lze ověřit před nákupem.
Na měření tepu si porid hrudní pás. Žádný náramek ti nezměří tep přesně. Zrovna mám tu jeden nový Bluetooth, protože jsem koupil ant + takže Bluetooth nepoužívám, ale funguje téměř se všemi aplikacemi a i s hodinkami na frekvenci 5.3khz.
Pokavad to chceš opravdu jen na měření tepu, tak jedině hrudní pás. Je to nejpřesnější a cenově i levnější než náramek. Kupoval jsem nějaký tepák od Sigmy před pár lety za cca 500 kč a naprosto vpohodě. Mám jej stále, sice už ho moc nepoužívám, spíš jen občas jako hodinky, když jdu jen tak na procházku (nechce se mi tahat mobil), ale počítám, že někdy si zas tep zkusím měřit a zlepšit zas trošku svoji fyzičku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.