Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem!
pořídil jsem si nové boty a při prvním běhu mě začala bolet vnější strana chodidla - přišlo to asi po 5. minutě běhu, po pár minutách už se nedalo pokračovat (u obou nohou stejně). Jinak mi boty sedly jako žádné jiné, takže mě to celkem zarazilo...
Proto se chci zeptat, zda je reálná možnost, že se boty "rozchodí" a bolest přejde nebo zkusit boty vrátit a vybrat jiné?
Díky moc za rady!
Co se stane nebo nestane nemůžeme vědět. Ale z vlastní zkušenosti vím, že tohle se někdy děje, když zapojíme svaly na chodidle, které jsme dlouho nepoužívali. Mě se to stává po zimě, když přecházím na měkké, třeba plátěné boty. Pocitově je to jako od kůstek a po dvou třech dnech se to spraví. Když jsem to měla poprvé, myslela jsem, že se mi bortí klenba. Nevím, jestli máte to samé co já, takže to berte jen jako info. M.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.