Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Starý plast na kole

Od: ruzenka04* odpovědí: 3 změna:
Dobry den. Mam velmy stare kolo ne model ale koupene. Nejete. Ted na nem uz 3rokem jezdim. Zjistila jsem ze jak jsou plaste ze se me to loupe ta vrstva vypada to odrene. Muzu na tom jeste parkrat jet. Nebo uz ne z duvodu ze by to kolo prasklo? I kdyz pod plastemnto ma jeste dusi. Cili by to chvili mohlo vydrzet nez ho necham prezut? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

helin
hodnocení

5x
Nechte to přezout, jako kluk jsem takhle jezdil na kole po dědovi, jednou jsem to přibrzdil rána jako z děla a plášť na maděru, lekl jsem se až jsem se z toho málem posral,fakt:))

liska5
hodnocení

3x

Určitě přezout, než si namlátit. Budete to mít zase roky. Ono stačí více nahustit a podle ráfku se otevřou praskliny ve zteřelém plášti, že čekáte, kdy to bouchne.

ruzenka04*
hodnocení

Děkuji moc. Ja to hned necham prezut.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]