Nejste přihlášen/a.
Hezký večer. Prosím poradil by mi někdo s výběrem dámského kola? Chci si ho pořídit na rekreační vyjížďky, většinou po cyklostezkách, takže vybírám kolo krosové a nechci investovat více než 10 tisíc, protože myslím, že v této cenové relaci mi bude stačit. Vybírám z těchto tří. Děkuji
Podle čeho vyíráte? Podle vzhledu a ceny? Zaráží mě, že ve vašich favoritech máte takové rozdíly v rámech. Vybíráte z kol od 17 " po 21" a to je sakra rozdíl. Kolik měříte? Vlastně správě si zjistěte délku nohy od rozkroku na zem a tak nejlépe určíte správnou velikost rámu.
Pokud nebudete jezdit jen po asfaltu, tak kupte s odpruženou vidlicí. Za mne - nelíbí se mi ani jedno uvedené kolo.
Předpokládám , že s tímto kolem nepojede ani metr po silnici neboť nemá základní vybavení pro silniční provoz. A nebo máte dostatečně nabitou peněženku na pokuty a pak je jedno kde budete jezdit.
Jsem asi moc velký škudlil - já kupuju kola od známých, co si je koupí právě za ty částky 10 tis (a víc), servisují, pak je prodají za pakatel a já to jen v servisu nechám seřídit nebo přehodit pneu. Poslední horské kolo mám od svého šéfa za 3 litry slivovice. A to bylo kompletní, vypadá velmi slušně (jako týden staré nechané jednou na dešti) - jen má pneu trochu ztyřelé... za pár měsíců se vrhnu na výměnu a budu pár let frajeřit ...
Z vašich vybraných s ohledem na účel vybírejte podle barvy.
"odpruženou vidlici" - dovoluji si varovat před takovou blbostí u kola do 10tis - jsou to pak jen velké problémy, co vás čekají. Tyto frajeřinky si kupujte u kol nad 30tis.
Můj názor, asi mi ho nikdo nevymluví.
Tomu authoru bych se vyhnul, ty další 2 kola by celkem šly i tak bych se ještě na internetu poohlidnul po dalších modelech, já před rokem koupil nové za 10 000 v hodnotě 12000 (často se dá cena usmlouvat), později jsem si řekl že jsem si měl vzít kolo aspon za 17000 až 25000 s jinou vybavou apod. ,ale ono to je individuální, protože každy má jiné nároky.
Ale jak pišete "rekreační vyjiždky" tak si myslím že s tím kellysem či meridou neuděláte chybu.
Tak jsem z toho jelen. Někdo radí odpruženou vidlici, někdo před ní varuje.Už to nechávám být. Nakonec beru tohle kolo newbike.cz/... Na rekreační vyjížďky snad bude stačit. Všem děkuju za odpovědi.
Úplně jiný, s větším komfortem: cyklodiskont.cz/...
Author je taková profláklá značka... Jezděte jako dáma, i v krajině. Tedy neuvádíte věk, ale na ty projíždky...Batoh na zádech na kole je podivuhodnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.