Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké kolo?

Od: meandra* odpovědí: 11 změna:

Hezký večer. Prosím poradil by mi někdo s výběrem dámského kola? Chci si ho pořídit na rekreační vyjížďky, většinou po cyklostezkách, takže vybírám kolo krosové a nechci investovat více než 10 tisíc, protože myslím, že v této cenové relaci mi bude stačit. Vybírám z těchto tří. Děkuji

ebikeshop.cz/... bikeranch.cz/... mojekolo.cz/...

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kolo*
hodnocení

2x

Podle čeho vyíráte? Podle vzhledu a ceny? Zaráží mě, že ve vašich favoritech máte takové rozdíly v rámech. Vybíráte z kol od 17 " po 21" a to je sakra rozdíl. Kolik měříte? Vlastně správě si zjistěte délku nohy od rozkroku na zem a tak nejlépe určíte správnou velikost rámu.

Pokud nebudete jezdit jen po asfaltu, tak kupte s odpruženou vidlicí. Za mne - nelíbí se mi ani jedno uvedené kolo.

Předpokládám , že s tímto kolem nepojede ani metr po silnici neboť nemá základní vybavení pro silniční provoz. A nebo máte dostatečně nabitou peněženku na pokuty a pak je jedno kde budete jezdit.

meandra*
hodnocení

Vybírám velikost 19" a tuto velikost mají v nabídce všechna tři kola.

hodnocení

1x

Jsem asi moc velký škudlil - já kupuju kola od známých, co si je koupí právě za ty částky 10 tis (a víc), servisují, pak je prodají za pakatel a já to jen v servisu nechám seřídit nebo přehodit pneu. Poslední horské kolo mám od svého šéfa za 3 litry slivovice. A to bylo kompletní, vypadá velmi slušně (jako týden staré nechané jednou na dešti) - jen má pneu trochu ztyřelé... za pár měsíců se vrhnu na výměnu a budu pár let frajeřit ...

Z vašich vybraných s ohledem na účel vybírejte podle barvy.

doplněno 15.04.18 19:37:

"odpruženou vidlici" - dovoluji si varovat před takovou blbostí u kola do 10tis - jsou to pak jen velké problémy, co vás čekají. Tyto frajeřinky si kupujte u kol nad 30tis.

Můj názor, asi mi ho nikdo nevymluví.

hodnocení

1x
Je vcelku jedno, jaké koupíš, ale rozhodně bych kolo šel koupit do obchodu. Už jen kvůli to, že si jich tam vyzkousis několik, pán ti poradí s velikostí a určitě ho koupíš i levněji, dostaneš stojan či blatníky zdarma a navíc máš servis zdarma. A určitě bych volil s pevnou vidlou.

jabraka*
hodnocení

0x

Koupil jsem dámské kolo manželce.Protože bydlíme mezi kopci,tak žena nestačí fyzicky.Nové kolo je ve sklepě k mání za2500Kč. Tel 774935563

JABRAKA

@Jabraka - to musíte napsat i okres nebo kraj a typ kola - když ne přímo web, tak aspoň název nebo parametry... :D

mathew
hodnocení

0x

To první určitě ne, protože nemá ani odpruženou vidlici. No a z těch zbývajících už je to jedno takže bych vzal to lehčí, ale dáma bude spíš vybírat podle toho co se jí víc líbí.

petan86*
hodnocení

0x

Tomu authoru bych se vyhnul, ty další 2 kola by celkem šly i tak bych se ještě na internetu poohlidnul po dalších modelech, já před rokem koupil nové za 10 000 v hodnotě 12000 (často se dá cena usmlouvat), později jsem si řekl že jsem si měl vzít kolo aspon za 17000 až 25000 s jinou vybavou apod. ,ale ono to je individuální, protože každy má jiné nároky.

Ale jak pišete "rekreační vyjiždky" tak si myslím že s tím kellysem či meridou neuděláte chybu.

meandra*
hodnocení

Tak jsem z toho jelen. Někdo radí odpruženou vidlici, někdo před ní varuje.Už to nechávám být. Nakonec beru tohle kolo newbike.cz/... Na rekreační vyjížďky snad bude stačit. Všem děkuju za odpovědi.

marf*

Úplně jiný, s větším komfortem: cyklodiskont.cz/...

Author je taková profláklá značka...:-D Jezděte jako dáma, i v krajině. Tedy neuvádíte věk, ale na ty projíždky...Batoh na zádech na kole je podivuhodnost.

hodnocení

0x
No jak myslíte, nadávat budete vy :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]