Nejste přihlášen/a.
Čau, mám takový problém. Když si dám před spaním protein, tak mám ráno pěnu v moči. Asi za to může bílkovina v moči, ale to nechápu. Protože když jsem snědl stejné množství bílkovin z normalního jídla, tak sem neměl žadný problém. Už užívám druhý druh proteinu a furt to samé. Je to normální?
Dobrý den, a není to normální? Tedy, ráno (po noci, kdy člověk nebyl dlouho močit) je moč více "natlakovaná" a potom pění. Možná to nemá s proteinem nic společného. Zdravím!
defg - já si myslím, že je to tlakem v "močáku", ale jistotu nemám. Třeba to někdo potvrdí nebo nikoliv.
Možná ten protein na to má nějaký vliv, ale zda zvyšuje ten tlak nebo působí jinak, tak to nevím.
Do vzhledu moči se může promítnout cokoliv. (Pěnění je běžné, jak píše Ben.) Jedním z faktorů může být i množství přípravku na údržbu WC. Ale samozřejmě i naše strava. Já třeba při nachlazení ve velkém popíjím teplý nápoj, který by se dal nazvat čajem, ale obsahuje větší množství minerálů (ISO). I po něm je moč více zpěněná. A to nemluvím o změně barvy poté, to jsem schroupala půl pytlíku sušené červené řepy Takže ano, podle mě může mít vámi konzumovaný protein vliv na množství pěny v (na) moči. M.
Není nic jednoduššího, než to vyzkoušet. Vyberte si "pokusného králíka" z kamarádů a testujte Ať si dá večer protein jako vy a pak vám dá vědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.