Ahoj, mám malou otázku... Snažím se už čtyři měsíce naučit most ze stoje. A i když jsem dost ohebná, tak prostě vždycky spadnu. Moje trenérka i mamka říká že je to pudem sebezáchovy, který mi nedovolí jít dolů a proto se vždy v půlce seknu. Moje kamarádky se most ze stoje naučili za jeden den, protože se nebály. Dá se tento pud sebezáchovy překonat? Děkuju za odpověď ♥
A což to zkoušet zády k žebřinám? Začít odspoda nahoru a zpět ručkováním, aby se hlava "zorientovala". Nebo rovnou, ale přes nízkou bednu, či jinou měkkou nízkou překážku.
Co začít zkoušet s člověkem, který tě bude držet v pase a jistit, abys nespadla? Pak začít zkoušet sama na něčem měkkém (na posteli) a případně padat bez starosti a pak už to snad půjde. Hodně štěstí
Ahoj. Všechno se dá překonat. Jinak bychom se nenaučili chodit,běhat,jezdit na kole,lyžovat,plavat,atd.,atd. --- Prvně si prohřát svaly,aby nenastal úraz. Potom jdu do mostu a to tak,že tzv.lezu rukama zezadu po nohách. Až jsem u kotníků - stejně tak jako při cvičení jógy. A šup,jsem s rukama na zemi. Napodruhé už jdu do mostu rovnou. Zní to legračně,že? A funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.