Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všem,
Dokázali by jste mi prosim poradit, jaký běžecký pás si koupit? Jsem začátečník, vybírám do 13.000,-, mám 96 kilo. Zaujal mě velice Levister z insportline.
Dokázali by jste mi prosim poradit, jaký běžecký pás si koupit? Jsem začátečník, vybírám do 13.000,-, mám 96 kilo. Zaujal mě velice Levister z insportline.
8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Nechci Vás od toho zrazovat, ale není lepší si jít zaběhat ven nebo do fitka na stroj, kde budete mít i další stroje na posilování? Obzvlášť, když jste začátečník - co když Vás to nebude bavit?
vojtys
Běhání mě vždy bavilo, ale zdrav.problemy se mě nevyhnuly - viz komentář níže. Bavit mě t bude, bavil mě sport, takže na páse jen shodím, dodám si zpět kondici a začnu po čase snad i zase venku a pás popotuje k druhemu majiteli se kterým jsem již domluven. Jen jsem začátečník u běžeckého pásu a nevím jaký vybrat.
stir®
0x
vojtys
Dříve jsem sportoval, ale přišly zdrav.problemy a doktoři mi zakázali sportovat nebo jinak namáhat tělo + ještě 2 operace a hlavně z léků jsem přibral. Chci začít prvně z lehka, pomalu než si troufnu běhat venku.
stir®
Pořád myslím, že levněji vyjde vstup do fitka, kde jsou slušné pásy. Jinak během neshodite ani kilo, na to bude tepovka dost vysoko. Na hubnutí je nejvhodnější změna jídelníčku a stravovacích návyků. Pokud se chcete hýbat, tak chůze, na to je tepová frekvence ideální.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]