Dobrý den, mám po zimě nekolik kilo navíc a snažím se s tím něco udělat myslíte ze mi může Carnitin pomoct ve spalování, když cvicim? Popř. Jaké máte s Carnitinem zkušenosti? Děkuji
Lidi neblbněte, karnitin si organismus vyrobí sám. Přestaňte jist umělohmotné potraviny z kauflandu a žádné doplňky na hubnutí nepotřebujete. Z toho zhubne akorát peněženka.
Ahoj. Ve spalování tuků kromě cvičení ti pomůže nízkokalorická strava. Změnit myšlení a přestat se cpát fastfoody,bílou moukou a všemi výrobky z ní,žádné dorty,čokoláda,bonbóny,sušenky,koláče,bagety... Pít pouze čistou pramenitou vodu,jíst libová masa,vejce,ryby,luštěniny. Zkrátka a dobře,co nejvíce bílkovin a zeleniny. Pečivo celozrnné ano,cukr minimum. Uzeniny ne,knedlíky ne,atd.,atd. --- Spalovač tuku? Tvůj mozek
inecka
Dekuji za odpoved, kazdopadne mi k nicemu nebyla pecivo uz asi rok nejim, dokonce ani to celozrnne, do fastfoodu nechodim po většinu roku žiju zdravě,jen se po Vánocích a různých oslavách necítím ve své kůži, proto jsem chtěla poradit s Carnitinem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.