Chtěl bych si koupit protein na růst svalové hmoty, ale když jsem ve specializované prodejně Body fitness viděl ty ceny, tak se mne úplně protočily panenky. Jsem student a nemám zase tolik na rozhazování. Přemýšlel jsem ten produkt koupit v supermarketu sport-Decathlon. Zaujal mne přípravek Whey 9. Nejsem si ale jistý, jestli ta nižší cena proteinu v supermarketu není zase na úkor kvality? Co byste radili za protein s nejnižším obsahem cukru a může být bez příchutě?
Whey 9 se prodává cca za 500 kč. Pro začátečníky dobrá volba. Tady se mrkni na Aleše Lamku - borec Tam se dozvíš více a samozřejmě nezapomeň číst komentáře pod videem. Také dobré tipy
Já bych se rozhodl podle toho, jak moc a jak dlouho cvičíš. Pokud začínáš, nepotřebuješ žádné proteiny kupovat. Jsou to obyčejné bílkoviny.
Co se týče prodeje, většina rozdílu je v množsví bílkovin, což můžeš porovnat na obale, ale především je to otázka chuti. Ty levnější ti nemusí chutnat a pak je to spíše nevyhovující produkt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.