Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit nejlevnější produkty výživy fitnes

Od: vasicek* odpovědí: 2 změna:
Chtěl bych si koupit protein na růst svalové hmoty, ale když jsem ve specializované prodejně Body fitness viděl ty ceny, tak se mne úplně protočily panenky. Jsem student a nemám zase tolik na rozhazování. Přemýšlel jsem ten produkt koupit v supermarketu sport-Decathlon. Zaujal mne přípravek Whey 9. Nejsem si ale jistý, jestli ta nižší cena proteinu v supermarketu není zase na úkor kvality? Co byste radili za protein s nejnižším obsahem cukru a může být bez příchutě?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Whey 9 se prodává cca za 500 kč.
Pro začátečníky dobrá volba.
Tady se mrkni na Aleše Lamku - borec :-D
Tam se dozvíš více a samozřejmě nezapomeň číst komentáře pod videem.
Také dobré tipy :)

youtu.be/...

majsterjoe*
hodnocení

0x

Já bych se rozhodl podle toho, jak moc a jak dlouho cvičíš. Pokud začínáš, nepotřebuješ žádné proteiny kupovat. Jsou to obyčejné bílkoviny.

Co se týče prodeje, většina rozdílu je v množsví bílkovin, což můžeš porovnat na obale, ale především je to otázka chuti. Ty levnější ti nemusí chutnat a pak je to spíše nevyhovující produkt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]